Yeni Stanislaw Lem kitapları gelecek mi? Bir de bir Fringe hayranı olarak Fringe - The Zodiac Paradox kitabını çevirmeyi düşünüyor musunuz?
Merhabalar. Richard Matheson çevirmeyi düşünüyor musunuz? Ayrıca Robert Silverberg'in başka kitapları gelecek mi?Cevap için şimdiden teşekkürler.
The Book of the New Sun'ın çevrilme ihtimali binde kaçtır?
Merhaba. Dune - Tanrı İmparatoru'nu hiçbir kitapçıda bulamadım. Hepsinde bitmiş. Yeni baskısı gelecek mi?
Bombadil ve Roverandom'dan sonra "Smith of Wootton Major" ve "Farmer Giles of Ham" kitapları da gelecek mi? "The Tolkien Treasury" setine doğru bir gidiş mi var yoksa bana mı öyle geldi
Alıntı yapılan: ckoylu - 30 Kasım 2017, 14:35:20Bombadil ve Roverandom'dan sonra "Smith of Wootton Major" ve "Farmer Giles of Ham" kitapları da gelecek mi? "The Tolkien Treasury" setine doğru bir gidiş mi var yoksa bana mı öyle geldi 2018'te. Ama öncesinde Hobbit'i unutmamak gerek.
Alıntı yapılan: irbis - 30 Kasım 2017, 15:47:54Alıntı yapılan: ckoylu - 30 Kasım 2017, 14:35:20Bombadil ve Roverandom'dan sonra "Smith of Wootton Major" ve "Farmer Giles of Ham" kitapları da gelecek mi? "The Tolkien Treasury" setine doğru bir gidiş mi var yoksa bana mı öyle geldi 2018'te. Ama öncesinde Hobbit'i unutmamak gerek.Süper olacak Hobbit gelsin bakalım ön sıralardan yerimizi alalım. Darısı, Leaf by Niggle, Mr Bliss, Bilbo's Last Song, Beren And Luthien, Tales from the Perilous Realm kitaplarına... Ayrıca Silmarillion da bir özel baskıyı hak ediyor sanırım
Merhaba,Bilimkurgu Klasikleri kapsamında Vernor Vinge kitaplarını okuma şansımız olabilir mi?Cevap için şimdiden teşekkürler
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01JXRKETW/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1512234943&sr=8-2&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=hobbit+pocket+editionBu versiyon basılacak @verminaard