İyi günler. Robin Hobb'un kitaplarını tekrar basacak mısınız? Ve yazarın diğer kitapları hakkında bir planınız var mı? Goodreads teki o puanları görünce aklım çıkıyor:)))
Merhabalar. Lord Dunsany çevirmeyi düşünür müsünüz? Daha geniş olarak kılıç ve büyü türünde bir derleme yapsanız, cizimler de olsa içinde, ciltli olsa? Bir rica, istek😊.İyi çalışmalar.
Kitaplığımda 32 tane Hobbit var zaten, yine mi Hobbit?
Alıntı yapılan: Denaro Forbin - 02 Aralık 2017, 21:58:42Kitaplığımda 32 tane Hobbit var zaten, yine mi Hobbit? Aynı fikirdeyim
Merhaba, başka Michael Moorcock kitabı görebilecek miyiz? Mesela Hawkmoon Destanını basma ihtimaliniz var mı?
Lord Dunsany çevirmeyi düşünüyormusunuz.
Yakın zamanda dizisi duyurulan Altered Carbon'un çevirisi planlarınızda var mı?
Sayın ithaki jules verne serinizi aldım ancak 27 kitabını alabildim bazılarının baskısı tükenmiş tekrar basılacak mı yoksa sahafçıkarcıların eline düşüp 20 şer liradan almak zorunda mı kalıcaz şimdiden tşk
Merhaba drizzt serisi 6. kitapta kalmıştı devamı hakkında bir gelişme varmı? ilginiz için şimdiden teşekkürler.
adana kitap fuarına süprizler bekliyoruz 06-14 Ocakta bekliyoruz. ee ne demişler yei yıla nasıl başlarsa öyle devam eder. yılın ilk fuarı içinde en azından 5-6 kitap bekliyoruz. Bilim Kurgu Klasiklerinden, Dritzz den Türkçe Edebiyat Serisinden VAKIF'tan (Dikkat ederseniz büyük yazdım )