Alıntı yapılan: OZ - 19 Aralık 2011, 14:30:41İlk kitabı bugün sipariş ettim, kafama takılan şey 2. kitabın 2008 yılında yayınlanmış olması, 3. kitabın durumu nedir aradan biraz zaman geçmiş çünkü. Çok umutluyum, iyi bir eser okuyacağımı sanıyorum. Genelde yeni kitap ne zaman diye tutturmam. "Bilge adam'ın korkusu" ilk olarak mart 2011'de yayınlandı...3. kitap için henüz bir tarih yok...ama adı belli..."The Stone of Doors"...2013'den önce yayınlanmaz tahminimce...Bu arada çevremdekiler 2. kitap hakkında çok konuştuğum için çok merak edip rüzgarın adı'nı okumaya başladılar...bu kitabı okuyun,okutturun arkadaşlar....hayatınızda pişman olmayacağınız nadir şeylerden biri olacak...
İlk kitabı bugün sipariş ettim, kafama takılan şey 2. kitabın 2008 yılında yayınlanmış olması, 3. kitabın durumu nedir aradan biraz zaman geçmiş çünkü. Çok umutluyum, iyi bir eser okuyacağımı sanıyorum. Genelde yeni kitap ne zaman diye tutturmam.
Not: Kitap devasa bir şey. Neyseki hardcover değil.
Alıntı yapılan: LegalMc - 19 Aralık 2011, 19:07:23Not: Kitap devasa bir şey. Neyseki hardcover değil.Ben de "Keşke ciltli olsa..." diyordum, ne garip. Böyle çok çabuk dağılacakmış gibi görünüyor gözüme. Hayır, geç buldum çabuk kaybettim demek var işin sonunda.
Alıntı yapılan: mit - 19 Aralık 2011, 19:14:43Alıntı yapılan: LegalMc - 19 Aralık 2011, 19:07:23Not: Kitap devasa bir şey. Neyseki hardcover değil.Ben de "Keşke ciltli olsa..." diyordum, ne garip. Böyle çok çabuk dağılacakmış gibi görünüyor gözüme. Hayır, geç buldum çabuk kaybettim demek var işin sonunda. Ah ah evet, geçen gün DnR'da gördüm 48 lira civarı bir şeydi karton kapak yapmışlar paraya kıyıp alamadım. Zaman çarkı gibi yapsalardı halbuki ne güzel olurdu.
Alıntı yapılan: OZ - 19 Aralık 2011, 14:30:41İlk kitabı bugün sipariş ettim, kafama takılan şey 2. kitabın 2008 yılında yayınlanmış olması, 3. kitabın durumu nedir aradan biraz zaman geçmiş çünkü. Çok umutluyum, iyi bir eser okuyacağımı sanıyorum. Genelde yeni kitap ne zaman diye tutturmam. Bu Pazartesi verdiğim sipariş hala gönderilmedi. İlknokta en son siparişimi de 15 günde göndermişti Yılbaşından önce gelecek mi merak ediyorum?