Patrick Rothfuss'a bir şey yapacaksa acele etmeden daha ilk seferinde düzgün yapmasını öğreten babasına selam olsun. Oğlu daha ilk kitabında fantastik edebiyatın unutulmazları arasına girdi.
Yeni öğrendiğim bir bilgiye göre, sevgili yazarımız 3.kitabını da bitirmiş. Birer yıl arayla yayınlamayı düşünüyormuş.
Sizce okurlar bundan sonraki iki kitaptan ve üçlemeden neler beklemeli?Pekâlâ… Bahsi geçen kitapları çoktan yazdım. Bu yüzden sonsuza dek basılmalarını beklemek zorunda kalmayacaksınız. Düzenli bir şekilde satışa sunulacaklar. Her yıl bir kitap.Aynı zamanda ikinci kitabın da ilkiyle aynı oranda özenli ve detaylı bir şekilde yazıldığını bekleyebilirsiniz. “İkinci sefer hüsranı”nı bilir misiniz? Bazen yazarlar ikinci kitaplarını yazarken daha zayıf bir hikâye ortaya çıkar çünkü yazılarını belli bir tarihe kadar yetiştirmeleri gerekmektedir. Benim böyle bir derdim yok çünkü sıradaki iki romanım tamamlanmış hâlde
It's worth my lifeTo make my wifeNot tally a lot less...
"It's worth my life to make my wife Netalia Lockless"
Arkadaşlar, bugünkü Star gazetesinin kitap ekinde Fırtınakıran'ın yazısı var. Gazetenin sayfasında link bulamadım, kusura bakmayın.
Gayet güzel bir yazıydı.Her ne kadar Star gazetesini bulmak kolay olmasada(yaklaşık 1 saat aradım ).
Yazımda bazı hatalar var -_-. Ben incelemeyi yolladığımda okunup o hatalar düzeltilir sanıyordum fakat olmamış