Annemin iş yerinde sıkılmamak için Vahşiler Futbol Takımı'nı aldım.O seride ilerledim fakat sıkılınca fantastik serilere yumuldum.Ailem ve çevremdeki insanlar sürekli olarak hayalgücümün çok geniş olmasından bahsederlerdi ve beni fantastik kitaplara yönlendirdiler sonrasında ise ne okuyacağımı kendim seçmeye başladım.Dedektif Kurukafa ardından Gölgelerin Efendisi,Unutulmuş Diyarlar diye bu sıra uzar gider fakat bu forumdaki çoğu kişiden daha genç olduğum için henüz kitap kariyerimin başında bir çömezim yani sürekli ktap okurum ama burada benden daha fazla okuyan bir sürü insan var ve bende onların okudukları kitapları okumak için bu forumdan bilgi sahibi olup yorumlarımı dile getirmeye başladım.
Alıntı yapılan: Thomasward - 08 Ağustos 2012, 11:53:41Annemin iş yerinde sıkılmamak için Vahşiler Futbol Takımı'nı aldım.O seride ilerledim fakat sıkılınca fantastik serilere yumuldum.Ailem ve çevremdeki insanlar sürekli olarak hayalgücümün çok geniş olmasından bahsederlerdi ve beni fantastik kitaplara yönlendirdiler sonrasında ise ne okuyacağımı kendim seçmeye başladım.Dedektif Kurukafa ardından Gölgelerin Efendisi,Unutulmuş Diyarlar diye bu sıra uzar gider fakat bu forumdaki çoğu kişiden daha genç olduğum için henüz kitap kariyerimin başında bir çömezim yani sürekli ktap okurum ama burada benden daha fazla okuyan bir sürü insan var ve bende onların okudukları kitapları okumak için bu forumdan bilgi sahibi olup yorumlarımı dile getirmeye başladım.Bana da hayal gücün çok geniş dediler.(Hatta kendi dünyamı yaratıp bir kaç hikaye bile yazdım.) Ailem kitap okuyorum diye bir şey demedi hatta oku oku oku dedi destekledi. Fakat dedem sorardı "Ne okuyorsun?" diye. Ben "Tarihi kitap" derdim diyemezdim fantastik kitap diye çünkü dedem sonra eklerdi:"İyi iyi anarşist kitapları okuma da"
Yet do thy worst, old Time; despite thy wrongMy love shall in my verse ever live young.