Sonrasında Harry Potter sever bir arkadaşım bana Hp3'ün kitabını verdi. Okudum ve o kitap benim severek okuduğum ilk kitaptı. 100 temel eserden başka bir tür kitap olduğunun farkında değildim o zamanlar. Kitap okumak cehennem gibiydi. Ama bu kitap her şeyi değiştirdi.
Aslında kitap okumak bambaşka bir şey. Sen kitap okurken o kitabın içinde bulursun kendini. Hele bu bir edebi eserse kitap iyi de olsa kötü de olsa orada ne oluyorsa siz de aynını hissedersiniz. Ben kitap okumaya 6. sınıfta başladım. Yunan mitolojisi beni büyüledi adeta içinde yaşattı beni. Tarihi araştırma hissi uyandırdı. Bunların hepsi Pecy Jackson sayesinde oldu. Şimşek Hırsızı'nı ve devamını okuyun kesinlikle devamını da okursunuz zaten. Sonra Olimpos Kahramanları serisine de başlayın. Bütün bunları yazan şahane yazara da (Rick Riordan)çok minnettarım.
Alıntı yapılan: kiklop - 30 Ekim 2011, 20:41:05Aslında kitap okumak bambaşka bir şey. Sen kitap okurken o kitabın içinde bulursun kendini. Hele bu bir edebi eserse kitap iyi de olsa kötü de olsa orada ne oluyorsa siz de aynını hissedersiniz. Ben kitap okumaya 6. sınıfta başladım. Yunan mitolojisi beni büyüledi adeta içinde yaşattı beni. Tarihi araştırma hissi uyandırdı. Bunların hepsi Pecy Jackson sayesinde oldu. Şimşek Hırsızı'nı ve devamını okuyun kesinlikle devamını da okursunuz zaten. Sonra Olimpos Kahramanları serisine de başlayın. Bütün bunları yazan şahane yazara da (Rick Riordan)çok minnettarım.akrostiş mi yaptın?