Kayıt Ol

Bir İsyankar şarkı söylüyor

Çevrimdışı Raisor

  • ***
  • 793
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir İsyankar şarkı söylüyor
« Yanıtla #30 : 14 Ağustos 2012, 04:43:47 »
Denizde arkadaşlarınızla yüzüyorken, içlerinden daha geveze olanının size su atması ve sizin ona “Sanırım ıslandım” demeniz gibidir aşk. Denizde ıslanmak. Islak vücudunuzun ıslanması. Hayatınız anlamlı ya da anlamsızken daha da anlamlandırılmasıdır aşk. Yıllarca herkesin sorduğu ve bir türlü tatmin olamadığı için sormaya devam edeceği şeydir aşk. Ben aşkı betimleyeceğim, başkaları hala daha aşk nedir diye soracak.

Aşk, sigara içmek değildir ya da içki içmek. Ayrılmak nedir diye sorsanız cevap olabilirdi belki bu tarz maddeler. Lakin her aşık olan ayrılmıyor. Bazıları beraber olmuyor ki ayrılabilsin! Bazıları sonsuza kadar mutlu yaşıyor, hayır sonsuzluktan kastımız ölümse tabi.

Televizyon izlerken bir anda kalkıp odanıza gitmektir. Sonra da odaya niye geldiğinizi unutup tekrar geri dönmektir. Dersteyken çıkarıp telefonunuzu saate bakmaktır. Sonra da saate yeterince dikkatli bakmadığınızı fark edip tekrar bakmaktır. Ömrünüzde şiir yazmamışken birden sizi edebiyat canavarı yapan şeydir aşk. Bir ömür felsefe dersinden çaktıktan sonra Facebook’un felsefe babası kesilmenizdir aniden.

Güvenmeyi öğreten şeydir aşk. Sonra da bir daha asla bunu yapmamanız gerektiğini öğreten şeydir. Balıklama atlamaktır pirana dolu bir havuza ve sağ çıkmaktır aylar sonra; aç, susuz ve vücudunuzun yarısı eksik bir halde. Kan görünce bayılmamayı öğretir insana. Bayılırsan öleceğini hissettirir, soğukta donmakta olanların hissettiği gibi.

Ne de çok şeydir aşk.

Her gün yaşamak ile ölmek arasındaki çizgide gidip gelmektir aşk.
Vahşet her yanda ulu orta sergilenirken,

Sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir Dünyada yaşıyoruz.

-John Lennon.

Çevrimdışı Raisor

  • ***
  • 793
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir İsyankar şarkı söylüyor
« Yanıtla #31 : 14 Ağustos 2012, 04:48:37 »
Son

Zaman, mutlu olma zamanıdır. Zaman, isyanlara son verme zamanıdır.

                                                                                                               Raisor - Alara Davutoğlu
Vahşet her yanda ulu orta sergilenirken,

Sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir Dünyada yaşıyoruz.

-John Lennon.