Yok abi, kesinlikle sana cephe aldığımız falan yok. Eğer yaptıklarım öyle anlaşıldıysa özür dilerim. Dünkü geçen küçük muhabbet üzerine tamamen şaka amaçlıydı yazdığım.
Bu arada Hazal sadece italikle yazdığı yerleri bana yeni bir mesajla cevap vermek yerine sonradan mesajına ekledi. Herhangi bir mesaj düzeltme yok yani.
Ya arkadaşlar şu kadar kısa sürede sizi yeterince tanıdım zaten, öyle bir durum olmayacağının farkındayım. Açıklama yapmanıza bile gerek yok böyle şeyler için

. Benimle alakalı yanlış düşünceleri olan kişiler varsa zaten açık açık söylerler. Sadece bir yayında garipsediğim bir durum olmuştu, onu da yayıncıya sormuştum teeeee o zamanlar. Yine de bazen muhalefet gibi göründüğümün farkındayım, bunun için açıklamayı ben yapayım bari

:
Hazal'ın da yayında söylediği gibi farklı fikirler iyidir. Daha hızlı gelişmemizi sağlar. Ama arkadaş ben her yayında muhalefet olmuyorum ki

. Hoşuma gitmeyen durumlar olduğu zaman belirtiyorum herkes gibi. Ben ilk yayınımda(fantastik edebiyatın alt türleri idi sanırsam) baya muhalefet olduğum için öyle hatırlanmaya devam edeceğim doğal olarak [*]ilk izlenim[/*]. Varsın böyle kalsın ne olacak ki, varsın siz hepiniz ben tek olalım kavga edelim

. Ben aranızda olmaktan mutluyum, bu ortamı bulduğum için sevinçliyim. İyi ki varsınız hepiniz birer [*]şu anda ağlıyor

[/*].
Bu konuyu da baltalamış olduk

. Yayıncımız kusura bakmasın

.