"Wha- wha- what are you doing?!""Killing... monsters..."Enemmm... Witcher'ları yeniden mi bitirsem ne yapsam bilemedim. Elim ayağım birbirine dolaştı.

Lesser Evil öyküsüne yapılan gönderme ve trailerın sonunda elemanın kadının insafına bırakılması (kadın da çok masum gibime gelmedi ya... Neyse...) kısmı çok hoşuma gitti. (Bu arada benim bildiğim Geralt oradan da bir 'Hide Your Women!' kartı çıkarmadan gitmez.

[*]İlk oyundaki kartlar nerde yeaaa?[/*])
Yalnız bu oyun beni gün geçtikçe daha da büyük beklentiler içine sokuyor. Açık dünya rol yapma oyunlarında devrim yapmasını (özellikle hikaye anlatımı kısmında) bekliyor ve diliyorum. Başlangıçta oyunun bu şekilde olacağını duyduğumda 'Acaba?' diyerek şüpheye düştüysem de artık CD Projekt Red'in bu işin de altından başarıyla kalkacağını düşünmekteyim.
Fakat "just make it quick Geralt" diyen abi kim?
Vesemir'in sesine benzettim ben ama... Hatırlayamadım şimdi Vesemir'in sesini tam olarak yav.
Bir de Gameinformer'da yayınlanan resimlerdeki yol arkadaşının hatları (artık o kıyafetlerden ne kadar anlaşılabilirse

) daha zarifti. (Bu arada dikkat ettiğim kadarıyla resimdeki ve videodaki kişilerin atları da farklı.

) O resimlerdeki kişinin bu trailerdaki yol arkadaşından farklı olduğuna inanıyor ve paramı o konuda hala Ciri'ye yatırıyorum.

Oyun açık dünya da olunca bölgelere göre bol bol yol arkadaşı değiştirebileceğimizi söylemek geliyor içimden. [*]Yennefer bacımızı da ister bu gönül.

[/*]