Hımmm... İlk mızıkçılık yapan adam ben olacağım galiba.

Keşke bunu da Obsidian yapaydı yav. Bethesda da fena bir firma değil gözümde (Morrowind'in ve Oblivion-Dark Brotherhood'un ekmeğini yiyor benim dünyamda.

); ama özellikle son zamanlardaki açık dünya oyunlarında içi bomboş diyaloglar ve rezalete yakın derecede kötü görevler yazıyorlar. Belki haritada tek bir görevi yapmadan geçmeyen benim gibi obsesif biri içindir sadece bu sıkıntı, bilemeyeceğim. Ha fena açık dünya oyunu yapmıyorlar, seveni de illa ki var; ama ilk iki Fallout'u gönülden sevip Fallout 3'ü görünce şoklar geçiren, Skyrim'e 25 saat zar zor dayanabilen ve en son Witcher 3 gibi dehşet-ül vahşet bir oyunu görmüş biri olarak maalesef Fallout 4 haberini duyunca hiç heyecanlanmadım.
Yine de çok önyargılı olmak istemiyorum. Olur da Bethesda, daha bu tarzı ilk defa deneyen CD Projekt Red gibi, açık dünya oyunlarındaki büyük eksiklikleri fark eder ve bunların üstüne giderse, baz aldığı materyale adam gibi saygı gösterirse neden ortaya güzel bir Fallout 4 çıkmasın? O zamana kadar ise Bethesda benim gözümde kendini
yeniden kanıtlaması gereken bir firma olarak kalmaya devam edecek.
O değil de ne bilenmişim Bethesda'ya arkadaş! İçimdekileri kusmak için fırsat arıyormuşum resmen. (Daha beşte birini kusmadım da... Neyse...

)
Not: Bu arada bu tür oyunlarda ister mantarlı tırnak üzerinde takılan bir biti yönetelim istersek de okyanusdaki bir su damlasını, oyunun hikayesi ve onun nasıl aktarıldığı benim için oyunu değerlendirme kriterimin yarısından fazlasını işgal eder.

Olur da bana 'Sen ne diyorsun arkadaş!' derseniz bunu göz önünde bulundurun lütfen.