Kayıt Ol

"Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike 3D" Gösterimi

Çevrimdışı Hurin

  • ****
  • 1478
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
501st Legion, Rebel Legion ve Yildizsavaslari.com üyeleri 11 Şubat'ta topluca 3D gösterime gitmeyi planlıyor. Eğer Star Wars seviyorsanız ve sizin gibi Star Wars'tan zevk alan insanlar bir arada eğlenceli vakit geçirmek isterseniz kaçırmayın derim. Ayrıca gösterime Jango Fett, Darth Vader, Mara Jade'in bizzat katılacağı söylentiler arasında yer almakta.

Facebook'taki grup ; https://www.facebook.com/events/270146746379096/

Bu da açıklamaları;

Alıntı
   7 yıl önceydi...En son 7 yıl önce bir Star Wars filmini sinemada izlediniz, sonra ışın kılıçlarınızı, cübbe ve pelerinlerinizi dolaba kaldırdınız. Daha sonra filmleri TV'de, DVD'de gördünüz, yeni çıkan oyunları oynadınız, ama hiçbir şey filmleri sinemada izlediğiniz o andaki heyecanı ve coşkuyu veremedi. Clone Wars animasyonunu yeterince ciddi bulmadınız belki. Bazılarınız ise bu filmleri sinemada izleyemeyecek kadar küçüktü, hatta belki doğmamıştınız bile.

O heyecanı yeniden, veya ilk defa yaşamak istediğinizi biliyoruz. Perdede "Star Wars" yazısı belirdiğinde alkış ve sevinç çığlıklarını duymak istediğinizi biliyoruz. Filmdeki karakterlerin birebir vücut bulmuş halleri ile aynı salonda filmi izlemek istediğinizi biliyoruz.

Türkiye'nin en büyük Star Wars sitesi olan YıldızSavaşları.Com, Lucasfilm onaylı resmi ve uluslararası kostüm kulüpleri 501. Lejyon ve Asi Lejyonu'nun katılımlarıyla sizleri "Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike 3D" gösterimine davet etmekten onur duyarız.

4.200 üyeye sahip, zengin Türkçe içeriği ile Star Wars dünyasından gelişmeleri 7 yıldan uzun bir süredir aktaran YıldızSavaşları.Com, bu süre içerisinde ev sahipliği yaptığı hayran topluluğunu, eski dostları bir araya getirmekle kalmayacak, aynı zamanda LUCASFILM kalitesinde profesyonel kostümleri bulunan LUCASFILM resmi kostüm kulüpleri 501. Lejyon ve Asi Lejyonu, Star Wars karakterlerini sizlerle buluşturacak. Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, Boba Fett, Jedi Şövalyeleri...ve kim bilir...belki de Darth Maul bizzat yanınızda, filmdeki kostüm kalitesi ile olacak.

Okuyan/çalışan herkesin rahatlıkla gelebilmesi için 11 Şubat Cumartesi gününü seçtik (filmin 10 Şubat'ta gösterime girmesinin spoiler'sal bir durum yaratacağını düşünmüyoruz, ne de olsa hepimiz filmi biliyoruz). Etkinlik İstanbul'da olacak.

Bu bir gala veya özel gösterim değildir, normal şekilde bilet alıp izleyeceğiz, maksat birlikte filmi izlemek. Bilet satışı için önümüzdeki günlerde bilgilendirme yapacağız.
---------------------------------------------------------------------------------
Tarih: 11 Şubat 2012 Cumartesi

Saat: Duyurulacak

Mekan: İstinye Park AFM
---------------------------------------------------------------------------------
Işın kılıçlarınızın tozunu alın, kostümlerinize çekidüzen verin. 11 Şubat'ta Güç'e denge getireceğiz.

Jedi ve Sith, hep birlikte.
Lacho Calad!, Drego Morn!
Flame Light! Flee Night!

Çevrimdışı Amras Ringeril

  • ******
  • 2483
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: "Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike 3D" Gösterimi
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2012, 15:17:18 »
Ayıp ayıp, desteklemeyin böyle rezillikleri.
try again fail again fail better