Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Filmin pre-prodüksiyon aşamasının erken safhalarında izlemiştim ben de "Ink"i ve çok sinirim bozulmuştu duruma. Ortada prodüksiyon tasarımı, kostümler vs. için çalışılmaya başlanmış bir film var, daha Inception da çıkmamış ben rüyalar aleminde tek dolaşıyoruz sanırken karşıma çıkınca bir sinir olmuştum yani; ama sonra geçti

Geçenlerde o filmi de tekrar izledim hatta. Benim de çok sevdiğim bir filmdi. Maalesef ikinci izleyişim halihazırda hikayeyi-filmi biliyor oluştan daha eleştirel oldu; ama hala benim için de yeri ayrı kaldı filmin.
Devam etmeden kısa not: Aynı yönetmenin Pentax sponsorluğunda çektiği "Uncle Jack" adlı çok hoş bir kısa filmi var, izlemediyseniz izleyiniz. YouTube'da bulabilirsiniz.
Neyse efendim. Teşekkür ediyorum tekrar yorumlarınız için. Umarım daha pek çok kişi izleyip görüşlerini paylaşır (Fırtınakıran kendi izleyeceğini söylediği için çoktan mimlendi bile).
Son olarak Darly Opus için; bir şeyler geldi geçti. Arada üç tane klip çektim vs. ama onları paylaşma yeri olarak burası uygun değil sanırsam. Bir de bu yaz çekeceğim yeni bir kısa film var, ona da kolları sıvamış durumdayım. Ha bir de 2 Mayıs tarihinde bitecek olan "Benim Adım Harry Potter Değil" adlı bir kısa belgesel.