Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimle geçen bir olay var. Bu öğretmenin, kurgu edebiyatına karşı bayağı bir ilgisi var. Gediksavaşları'nı okumuş falan bayağı biliyor olayları. Anime izlemeye de başlamış diye biliyordum. Arkadaşım önerdiği yapıma öğretmenimin de başladığını söylediğinde ben de bir bakayım bu yapıma demiştim. Her neyse, bu kadar bilinçli öğretmenlerin TR'de bulunması biraz şaşırtıcı ve gurur verici, önyargılı olmamak bakımından söylüyorum. Aslında böyle olmaması gerekiyor ama böyle bir ülkeyiz yapacak bir şey yok.
Bahçede:
-Merhaba hocam, ben de Darker Than Black'e başladım.
Sanki bayağıdır tanışıyormuşuz gibi konuşuruz, ( Animelerin kurgularının normal dizilerden daha güzel/iyi olduğunu belirtir. ) çünkü çizgi film izleyen pek yoktur, ''değişik'' diyenler vardır bizim burada, der ki:
-On altıncı bölümdeyim ben, daha çok şey olacak.
-Hocam arşivimde tüm bölümler, diğer sezon da. İzleyeceğim işte.
-O zaman bana da atsana o bölümleri.
-Tamam hocam, yanınızda flashdisk varsa uzun tenefüste eve gidip hemen atıp getiririm.
Sonuç olarak hocamın yanında flashdisk varmış, Darker Than Black ve Steins;Gate'in tüm bölümlerini o gün hocama verdim, teşekkür etti. Cidden çok sevindim böyle bir hocam olduğu için.