Kargaların Ziyafeti'nin başında Pate denen bir çocuk kırmızı cüppeli bir Simyacı tarafından öldürülüyordu. Yani en azından öldürülüyor gibi görünüyordu. Yalnız Martin'in adamın suratını betimlemesi biraz şüphe uyandırmıştı. Gittim, üşenmedim[*]hayal edemeyeceğiniz kadar üşengeç bir insanımdır[/*] Kralların Çarpışması'ndan Jaqen H'ghar'ın yüzünü değiştirdiği kısmı buldum ve karşılaştırdım. Kemerli burun, sağ yanaktaki yara izi, siyah uzun saç. Evet, Pate alıp yere çalan adam Jaqen H'ghar'dır. En azından bir zamanlar adı oydu.
Yemedik Martin, yemedik!
Yalnız aklıma takılan bir şey var, o kadar zaman geçmiş üstünden, neden hala suratı o şekilde? Belki de suratlarını değiştirmeleri için bir şeyler olması gerekiyordur, bilmiyorum. Gerçi sonunda tekrar değişip Pate oldu. Ne arıyor, ne istiyor çok merak ediyorum.
Jaqen'i bir kenara bırakırsak, Kral Toprakları'nda neler oluyor öyle! Cersei'nin valonqar'ının Tyrion değil Jaime olduğunu düşünüyorum. Cersei yardım istediğinde Jaime'nin gitmemesi bir nevi ölümüne yol açacaktır 5. kitapta.