Ejderha Mızrağı "Zaman Çarkı" gibi bir seriden sonra basit gelir bence. Tabi benim düşüncem.
herkes aynı şeyi söylüyor , gediksavaşları efsanesi ile devam etmek daha mantıklı sanırım. ejderhamızrağı ile zaman çarkı arasında biraz zaman sokmak iyi olacak gibi
Alıntı yapılan: nyks - 23 Eylül 2013, 13:32:28Ejderha Mızrağı "Zaman Çarkı" gibi bir seriden sonra basit gelir bence. Tabi benim düşüncem. herkes aynı şeyi söylüyor , gediksavaşları efsanesi ile devam etmek daha mantıklı sanırım. ejderhamızrağı ile zaman çarkı arasında biraz zaman sokmak iyi olacak gibi
David Eddings'in kitaplarını tavsiye ediyorum sana Belgariad Serisiyle başla Ellenium ve Tamuli ile devam et ve bunların dışında en azından seri bitmiş halde.
Sanırım Denaro Forbin'in söylemek istediği, Belgariad ile Elenium ve Tamuli serilerinin bağlantılı olmadığı. Malloryon ise Belgariad'ın devamı niteliğinde. Bence de Belgariad kadar iyi değildi ama "okumaya değer olmadığı" konusuna çok katılmıyorum. Keyifliydi =)
Alıntı yapılan: dekadans - 22 Ekim 2013, 11:21:52Sanırım Denaro Forbin'in söylemek istediği, Belgariad ile Elenium ve Tamuli serilerinin bağlantılı olmadığı. Malloryon ise Belgariad'ın devamı niteliğinde. Bence de Belgariad kadar iyi değildi ama "okumaya değer olmadığı" konusuna çok katılmıyorum. Keyifliydi =)Kesinlikle katılıyorum. Belgariad Serisinden sonra karakterlere bir özlem duyuyor insan. O özlemi de Mallaryon kesinlikle gideriyor Ve Zaman çarkının 14 kitabı da mevcut elimde ama Fantastik Edebiyatın dibini gördüğümde , kısacası okunacak bir şeyin kalmadığına kendimi ikna ettiğimde Zaman Çarkını çıkaracağım halının altından. Umarım doğru bir karardır