Gece Evi serisi; inanın neden okuduğumu ben de bilmiyorum 10 kitabı ama sürükleyici geldi okudum, hatta sinir ettiği için bile okumuş olabilirim, nasıl olur da 3 kişiyi birden seversin ayrıca bir dönüp " Galiba yavaş yavaş o.. olmaya başlıyorum" diye sormaz mı

evde "Evet oluyorsun!" diye bağırasım geliyordu
Zaman Çarkı; Egzotik, etkileyici, mükemmelliyetçi ve özgün bir macera

Miras Döngüsü; birinci kitabında olaylar ağır ilerlese de sonlarına doğru kendine hayran bırakan ve son sahnesinde hüngür hüngür ağlatan bir seri

Percy Jackson ve Olimposlular; 5 kitabını 1 haftada yalayıp yuttuğum, beni en çok sürükleyen, başta çocuk kitabı sanıp başlamadığım ama başladığımda rüyalarıma dahi giren etkileyici ve komik bir seridir

hele ki son kitabındaki savaş, beni mest etti , düşmanlarla son savaş 200 sayfa sürdü ve ben filmlerdeki görsel savaşlarda hatta yüzüklerin efendisindeki savaşta bile sıkılmış insanım 200 sayfalık savaşı hiç okumadığım kadar hızlı bir şekilde okudum durmadan

Olimpos Kahramanları; PJO'ın ardından balıklama atladığım ilk kitapta Percy'mi göremeyip hayal kırıklığına uğrayıp ikinci kitapta Percy'nin çıkışıyla tekrar bağlanıp 3. kitabında (Athena'nın İşareti) genç yaşta kalp krizi geçirtecek seviyede heyecan/şok yaşadığım seri ve devam ediyor daha 2 kitabı daha çıkacak!

Ölümcül Oyuncaklar; Periler, vampirler, kurtadamlar, iblisler ve Nefilimler (yarı melek, yarı insan) bütün bunlarla mükemmel bir bütün oluşturup gençlik ve aşkın yanı sıra aksiyon ve macerada da etkileyen bir seri
Cehennem Makineleri; beni 80'li yıllara götürdü, ölümcül oyuncaklardakilerin atalarının 17'li yaşlarıyla tanışıp inanılmaz bir ikinci maceraya atıldım ve cehennem makineleri ile ölümcül oyuncaklar ikili olarak devam ediyor

bu kadar yeter daha fazla kitap anlatamıyacağım karnıma ağrılar girdi

inanın daha çok var ama neyse