Kayıt Ol

Planet Earth

Çevrimdışı Denaro Forbin

  • *****
  • 2114
  • Rom: 54
    • Profili Görüntüle
    • Bilimkurgu Kulübü
Planet Earth
« : 06 Mayıs 2013, 00:51:44 »
IMDb Puanı: 9.5

Planet Earth, 11 bölümden oluşan BBC yapımı belgesel serisidir. David Attenborough'un seslendirdiği bu belgesel dizisi, sizleri vahşi doğanın son kalelerine götürerek, gezegenimizi ve vahşi yaşamı hiç görmediğiniz bir gözle gösterecek.

200 ayrı bölgede, 40 kameraman ile, 2000 gün çekim yapılarak 5 yılda tamamlanan belgesel, gezegenimizin daha önce benzeri görülmemiş bir portresini izleyiciye sunuyor. Gezegenimizin en sevilen, en vahşi ve en zor görüntülenen hayvanlarıyla yaşanan özel anlar izleyici için doyumsuz bir lezzet haline geliyor.


Bölümler ve İsimleri:

1.Bölüm: Kutuptan Kutuba

2.Bölüm: Dağlar

3.Bölüm: Tatlı Su

4.Bölüm: Mağaralar

5.Bölüm: Çöller

6.Bölüm: Buz Dünyaları

7.Bölüm: Büyük Ovalar

8.Bölüm: Yağmur Ormanları

9.Bölüm: Sığ Denizler

10.Bölüm: Mevsim Ormanları

11.Bölüm: Derin Okyanus

Devasa bütçesi, en son teknolojiyle hazırlanmış görüntüleri ve belgesel için özel olarak tasarlanan benzersiz çekim teknikleri ile Planet Earth, izleyiciyi daha önce hiç görülmedik yerlere götürerek tüm duyulara hitap eden olağanüstü bir deneyim yaşatıyor.

Kısaca; bu güne dek izlediğiniz tüm belgeselleri bir kenara koyun ve Planet Earth'ü izleyin. Daha ilk dakikasından itibaren bu belgesel dizinin farkını anlayacak ve tam anlamıyla bir belgesel izlediğinizi hissedeceksiniz.