Yazıda herhangi bir görüşü kötülemedim de övmedim de. Sadece gördüklerimi yazdım, "yolcular çok iyi yaptı Ali gününü gördü işte oh olsun" anlamına gelebilecek hiçbir şey yok. Bir taraf tuttuğumu yazıdan çıkarmanın benimle alakası yok. Tartışmanın uzamasını da istemiyorum başka cevap yazmayacağım, eleştiri için teşekkürler.
Alıntı yapılan: ada sahilleri - 10 Haziran 2013, 17:01:24Yazıda herhangi bir görüşü kötülemedim de övmedim de. Sadece gördüklerimi yazdım, "yolcular çok iyi yaptı Ali gününü gördü işte oh olsun" anlamına gelebilecek hiçbir şey yok. Bir taraf tuttuğumu yazıdan çıkarmanın benimle alakası yok. Tartışmanın uzamasını da istemiyorum başka cevap yazmayacağım, eleştiri için teşekkürler.Ali nin camdan atılması mevuzuyla neyi kasdettiğiniz bilmiyorum, yada siz de bilmiyorsunuz. tartışmanın uzaması yada uzamaması, sizin cevap verip vermemeniz beni bağlamaz. Siz nasıl ki yazınızda Ali' ye yaptıklarını camdan atarak ödettiyseniz, ben de bir okuyucu olarak önüme sürülen bu yazıdan istediğim çıkarımı yapıp, istediğim yorumu terbiye kuralları dahilinde ifade etme hakkına sahibim. "Lan" lı "Lun"lu konuşan Ali nasıl hol karşılanmadı ise, kafana silah dayamadım ( okumasaydım kardeşim) ifadenizi de ben hoş karşılamadım ve yazınızı camdan uzay boşluğuna atma hakkımı saklı tuttum.