Arkadaşınız belki duymamıştır . İki farklı yayıncıdan duydum ben bunu. Yine diyorum, Arkadaş Yayınları'nı kesinlikle korumuyorum. Ama başka yayınevleri de etkilenmiş bundan. Belki kendi çalıştığı kişiler bu konuda daha rahattır. Tedarikçi faktörünü de unutmamak gerek. Ben yine yalan olduğunu umuyorum tabii. Sonuçta arkadaşlarımızın sözlerini burada kapıştıracak değilim.
Hazal'ın dediği gibi, kağıt sıkıntısı durumunu ben de iki farklı yayınevinden duydum. Kağıt stoku olanlar problem yaşamamıştır muhtemelen. Ama sürekli kitap basanlar böyle bir sorun yaşadı bu ayın başından itibaren.Cankut, senin e-kitap sitemini çok iyi anlıyorum. Özellikle senin gibi arkadaşlarımız için e-kitap formatı çok çok daya uygun. Çünkü taratma derdine katlanmadan, direkt olarak programa okutabilirsiniz. Ama korsan denen illetin müzik, oyun ve film piyasasını nasıl vurduğu ortada. Zaten az olan satış rakamları, korsan e-kitaplarla sıfıra düşer. Bu yüzden sıcak bakmıyorlar bence. Yine de keşke engelli dostlarımız konusunda daha duyarlı olsak. Sadece bu konuda değil, her şeyde.