Arkadaşlar, kitabın düzeltisi (ilk kitapta olduğu gibi) bende. Elimden geleni yapıyorum, yayınevinin adına konuşuyor olmayayım ancak Eylül'e kadar çıkması için var gücümle çalıştığıma emin olabilirsiniz.
Cabani gercekten takdir ediyoruz, ama biz yayinevinin politikasini elestiriyoruz, sizin emeginize asla laf ettirmem. Ceviriyi yapan arkadasa da. Bazilari begenmemisti belki ama ben cok sevmistim cikan iki kitabin cevirilerini (krallarin yolu, sissoylu)
Rahatsiz oldugumuz konu sudur ki, Ayni yazarin elinden cikmis Zamn carki-Isigin anisi kitabin Turkce cevirisi orjinalinden 7 ay sonra yayinlandi, Bu kitabin kalinligi firtinaisigi serisine cok yakindir.
Parlayan sozler orjinali 2014 martta cikti. 15 ay gecmis uzerinden, daha ne kadar zaman gecer bilmiyoruz. 3. kitap orjinali yazar bitirdi bitirecek, 2016 da cikacak kitap. E kardesim adama demezler mi yazarin sifirdan yazdigi kitabin suresinde siz ceviriyi nasil cikaramiyosunuz. Isin daha komigi bu sure zarfinda soz konusu yazar 3 kisa kitap yazdi ayrica. Tabi bunu Sandersonun manyakligina veriyoruz

Sissoylu meselesi ise bana alinmasin kimse ama tam bir rezalet. Seri yazildi bitti cok uzun seneler once. Sissoylu serisi Sanderson'un Zaman Carkini bitirme gorevini alma sebebidir, varin siz dusunun kac sene once yazilmis.
Neden bu kadar agresifim bu konuda, cunku yazarin hakettigi degeri gormesini istiyorum ulkemde. Bana kalsa, zaten tum kitaplarini okudum bitti, yenisini yazinca oyle ceviri falan beklemiyorum. Ama istiyorumki fantastik dunyasinin en onemli yazarlarindan birini ulkemde de bilsin millet.
Alevleri kapatalim,
Sissoylu ikinci kitap her zamanki Sanderson tarziyla ters kose yapacak milleti. Boyle olacagini bilsek nereden geldigini pek anlayamacagiz. Bazi ayrintilar var ki kitap yazilip yayinlandigindan yillar sonra ancak farkediliyor.