The Last Of Us=Overrated. Kafama balta yemeden hemen uzaklaşıyorum.
Ben ilk oyunu oynamadım. Bu trailer için neden bu kadar vagon vagon hype treni kaldırıldığını da anlamadım. Şarkı çalan kız var işte dümdüz. Belki ilk oyunu oynamak gerekiyordur bilmiyorum. Zombili falan bir survival oyunu olarak kafamda yer etmiş, konusu gerçekten böyle mi bunu da bilmiyorum Biraz anlatsanıza, çok överseniz gaza gelebilirim belki. Genç kız - yaşlı adam dinamiği hikaye anlatıcılığı açısından güzel bir şey çünkü. Başarılı örnekleri de var Leon, Witcher, Dishonored 2 gibi. Merak da ediyorum bu nedenle.
Bayağı övgü dolu yorumlardan sonra ben de oynamaya karar verdim. Şimdi bir sorum olacak oynayan arkadaşlara. Oyun saat olarak toplam ne kadar sürüyor acaba, sinematik hiçbir kısmı falan geçmezsem? Ona göre uygun vakit ayırmayı düşünüyorum. Pc'de pro (Yes!), Ps3'te orta düzey bir oyuncuyum, bunu da belirteyim.
JCDenton, ahah yok yok mevzu ilginç. Bir arkadaşım playstation'ını kutulu ve kutusuz tüm oyunlarıyla birlikte bana verdi ve her zaman oynamak istediğim Last of Us'da içerisinde mevcut.