Manevi sefaletin öyle bir noktaya vurur ki bazen, gerçekliğin sınırları gizli gizli silerler kendilerini.
Şizofreni tanılı kişilerin sözde tedavilerinin ilk dönemlerinde intihar etmelerinin sebebini çok güzel anlatan bir yazı olmuş bu.Alıntı yapılan: andreyfyodorovich - 27 Nisan 2015, 18:00:24Manevi sefaletin öyle bir noktaya vurur ki bazen, gerçekliğin sınırları gizli gizli silerler kendilerini.Bu cümle ve tedavinin orta çağ dönemi bir kale kuşatmasına benzetilmesi, nefisti. Bilindik konu, farklı işleyiş, okunması kolay, içeriği net.
Güzeldi. Anlatımı, akışı güzeldi. Sonunun şaşırtmasını beklemiyordum; ama şaşırttı. Afalladığım için son birkaç cümleyi tekrar okudum. "Haaaa.." dedim. Çok hoşuma gitti sonu.Bunu daha önce birkaç öykünüz için de belirtmiştim. Okuduğum öykülerinizin çoğunda da görüp çok seviyorum. Bu kadar kısa öykülerde bu kadar başarılı olmanız gerçekten takdire şayan.Flash fiction için forumda örnek olarak göstermelik öyküleriniz var.Ellerinize sağlık.
Sizin öykülerinizi çok seviyorum. Kısa yazabilen insanlara hayranım. Yazamadığı için kısa yazanlara değil tabi. Sizin gibi, uzun yazabileceği halde özellikle kısa tutabilenlere hayranlığım. Zevkle okudum. Ellerinize sağlık.
Kısa ve öz tek kelime ile elinize yüreğinize sağlık.
Kısa hikayelee diyincea klıma ilk gelen oluyorsunuz artık.Birçok yazınızın sonunda keşke devamı olsa yada devamı olsa nasıl olurdu diye düşünmeden yapamıyorum