Friends kısmına girince hangi arkadaşlarınızın online olduğunu gösteriyormuş, yeni öğrendim, şoktayım. Bir süre sonra canlı sohbet gibi bir özellikte getirirler belki kim bilir.
Bu sanırım sadece browser için geçerli. Bunu okuyunca merak edip telefon uygulamasından denedim de, göremedim

Bu Friends konusuyla ilgili bir şey demek istiyorum ben de.
Goodreads'te beni arkadaş olarak ekleyen herkesi kabul ediyorum. Sonuçta okurların oluşturduğu bir platform. Fakat gelinen noktada ana sayfam kabuslarıma dönüştü

Beni ekleyen ve arkadaş olduğum kişilerin belli bir kısmının çok okuyor, fakat aynı türlerde okuyor olması ciddi sorun yaşatmaya başladı. Ana sayfam birbirinin aynı gibi duran, aşk ve cinselliğin mutlaka birlikte yer aldığı kitaplarla doldu. Pegasus Yayınları ile yükselişe geçen bu akıma (fakat ad-eylem uyumu) Yabancı Yayınları'nın katılımıyla piyasası aldı başını yürüdü. Olan benim ana sayfaya oldu. Ama takdir ediyorum, biri bitiyor biri başlıyor. Çok hızlılar bu okurlar.
Neyse ki geçen günlerde sevgili mit ve sevgili yaprak.onur sayesinde şöyle bir şey öğrendim. Takip etmek istediğim kişileri Friends kısmında "top friends" diye işaretleyip, sonra da ana sayfada, en üstten kimlerin hareketlerini görmek istediğimi seçebiliyormuşum. Top Friends and People I Follow'u seçtim, rahatım.
Her açtığımda aynı çıplak ve kaslı erkekleri, yüzü kesinlikle görünmeyen kadınları görmekten bıkmıştım. Bu şekilde okuma listeme katkı sağlayacak paylaşımları yakalayabiliyorum.
(Bu sırada yaprak.onur'un top friends arasında olmadığını fark ettim

. İşaretledim hemen tabii de, Yabancı Yayınları'na yaptığı çevirilerden ötürü Goodreads hesabım kafasına göre onu elemiş midir nedir kladfşdsf)