Kayıt Ol

Wardstone Günlükleri Projesi Yayında

Çevrimdışı mit

  • *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
Wardstone Günlükleri Projesi Yayında
« : 09 Şubat 2016, 20:46:13 »


Wardstone Günlükleri Projesi Yayında

Joseph Delaney’nin dünyaca ünlü Wardstone Günlükleri serisi için 8. Yıl Şenlikleri kapsamında hazırladığımız özel dosya yayında!

Karanlıktan bastıktan sonra kendisini okumamanız konusunda sizi uyaran bu seriyi çocuklar nasıl okuyabilir? Bal gibi de okuyabilir, bayıla bayıla da okuyabilir. Hatta bizim gibi koca kazıklar da aynı keyif ve ürpertiyle okuyabilir. Bakınız bu projede bunu yaptık ve oldu!

Wardstone Günlükleri özel bir seri. Türü için her ne kadar çocuk, ya da kimi yerlerde genç-yetişkin dense de yabana atılmayacak türden cüretkar yeniliklere sahip. Özellikle ülkemizde çocuk edebiyatına karşı geliştirilmiş algıyı darmadağın eden ve yazarı Joseph Delaney’nin her yaştan okuru kendine bağımlı yapacak anlatımıyla daha pek çok şey bu seriyle mümkün.

Kayıp Rıhtım olarak, Wardstone Günlükleri’ni hedef kitlenin dışında kalan, yetişkin yaştaki okurlar olarak ele aldık. İrdeledik. Yetmedi, Joseph Delaney’nin neyi-neden-nasıl harika biçimde yaptığına değindik. Yetmedi, ülkemizdeki çocuk ve genç edebiyatı, hatta çocuk algısına da değindik.

İşte tüm bunlar bu projenin amacı ve kapsamıdır. Keyifle okuna! Ama karanlık bastıktan sonra okumamanız tavsiye olunur.

Bahri Doğukan Şahin, Bengü Akagül, Hazal Çamur ve Onur Selamet işbirliğiyle hazırlanan projemize buradan ulaşabilirsiniz.
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.