Pilot bölümde Lews Therin'i canlandıran kişinin performansını beğenmiştim fakat bütçe olmadığı için çok sınırlı bir şey çıkmıştı ortaya.
Ben o adamı hiçbir zaman kafamdaki Lews Therin ile benzetemedim, benzetmeyeceğim. Hatta kitabı okurken ilk birkaç dakikasını izleyip kafamdaki imgeyi lekelediğini düşündüğümden kapatmıştım. Kişisel görüşüm tabii, tartışılır.
Bu acılı adamı o dizide gösterildiği gibi hatırlamayacağım. Evet kararlıyım. Şu çizim çizgi romanından sanırım:
Game of Thrones serinin yazarı hayatta olmasına rağmen zıvanadan çıktı, Zaman Çarkı'nın başına daha kötüsü gelmez umarım.
Dizinin haberine sevinemeden aklıma aynısı gelmişti. Birtakım insanları zıvanadan çıkaracak unsurları nasıl işleyecekler diye düşünüyorum.(Örneğin Rand-Min-Aviendha-Elayne durumları. Ki buna tepki gösterecek grupların sesi yüksek çıkıyor, umarım onların baskısı altında kalmazlar.)
Bir de şimdiden Dumai Kuyuları sahnesini çekecek yönetmene başarılar diliyorum
Kitabı okumayanlar bu spoileri açmasın:
Düş Hançeri'nde Rand'in kaldığı yere baskın verildiği sahnenin altından kalkmaları çok güç olacak, yeni örgüler, bir dolu ateş... Okurken pek keyifliydi izlerken nasıl olacak acaba? Gerçi Düş Hançer'i on birinci kitap oraya kadar rengini belli etmiş olur dizi.
Kısacası heves ve endişeyle bekliyorum. Umduğumuz gibi olması dileğiyle.