Mektuba cevap veren bir ejderha mı? Vaaay, ilginç. Gerçi yazılacak en son serinin adının Dragonsteel olacağını düşünürsek...
Skadrial adı o mektupta hiç geçmiyor ama Sel'in geçtiğini hatırlıyorum, iki parenin Sel'e gittiği yazıyordu yine burada da.
Şimdi benim iki sorum var:
Birincisi, kitabın sonundaki eklerde Işıkörüyle ilgili olarak Sel'deki karşılığından farklı olarak diye bir şey geçiyordu, bunu görünce aklıma direkt olarak Raoden'in bir illüzyonla kendini normal şekline ve bir Dula'ya dönüştürmesi geldi, ki Shallan da benzer şeyler yapıyor. Kaynakların aynı olduğunu biliyorduk ama ilk defa iki ayrı gezegenin büyü sistemleri hakkında bir ilişki kurulduğunu görüyorum, bu konuda neler düşünüyorsunuz?
İkincisi, bu biraz genel bir soru olacak ama, Şimdi biz ilk kitapta Galladon'u, Demoux'u ve o adını bilmediğim karakteri gördük ya hani, ama Sissoylu'da şu an bir zaman atlaması var, yaklaşık 300 yıl kadar. Ancak böyle bir şey Elantris'in ikincisinde bu kadar çok olmayacak sanırım ama Demoux'u görmemizden yola çıkarak soruyorum, sizce Fırtınaışığı serisi Çağların Kahramanı'ndan sonraki bir Skadrial zamanına parelel bir yerde mi gidiyor yoksa On Yedinci Pare grubu ölümsüz olabilir mi? Fazla uçuk bir soru oldu.