Süpersiniz arkadaşlar, emeğinize ve enerjinize hayran kaldım Hepinize benden rom!
1.3 Deki bu kısım ilgimi çekti. İçinizdeki editörü kapatmalısınız demiş. Acaba sürekli karar değiştirmeyin, ya da her yazdığınızı silmeyin mi demek istemiş. Çünkü bu benim sürekli olarak yaptığım şey.
Yahu şu 1.5 çevirisiz kalınca bütün motivasyonum yerle bir oldu nedense diğerlerine hiç geçemiyorum, bunu çevirmek için bölümü açıyorum, 2 dakika sonra "Yerin dibine batsın atom fiziği!" nidalarıyla kapatıyorum. Nereden buldun o aksanı adam, anlayamıyoruz işte, öğretmensin sen, anlaşılır konuş iki dakika!
Bu noktada deneyimli insanları göreve çağırmak lazım. Hani şöyle yakışıklı, işinin ehli, muhteşem, süper, havalı, fiyakalı, dil üstadı bir çevirmen olsa da bize yardım etse. Bir tane varmış bu forumda adını duydum sanki. Adını bilen varsa parmak kaldırabilir mi acep?
Marius, senden bahsediyorlar galiba
Alıntı yapılan: Quid Rides - 08 Haziran 2016, 22:56:13Bu noktada deneyimli insanları göreve çağırmak lazım. Hani şöyle yakışıklı, işinin ehli, muhteşem, süper, havalı, fiyakalı, dil üstadı bir çevirmen olsa da bize yardım etse. Bir tane varmış bu forumda adını duydum sanki. Adını bilen varsa parmak kaldırabilir mi acep? Marius, senden bahsediyorlar galiba
Elinize sağlık arkadaşlar. Bu şekilde de gayet güzel oluyor. Ancak amara'yı kullanarak youtube videolarına altyazı şeklinde çevirsek daha iyi olmaz mı, ne dersiniz?