Bu ara, özellikle son bir yılda bu türden "en" listeleri arttı. Sağlıklı bir değerlendirme yapılabilir mi ki diye düşünürken hem listeleme yönteminin çok nitelikli yapıldığı hem de güvenli bir sonuca ulaşmada diğerlerini geride bırakacak bir hamle ile siz öne çıktınız. Asıl ben tebrik ederim. Böyle çabalar ilgili mecralara enerji ve perspektif katar emek verilirse. Ellerinize sağlık ezcümle ile.
Aday belirten, katkıda bulunan herkese kendi adıma teşekkür ederim Sayenizde dolu dolu, güzel bir anket oldu. İlk gün itibariyle katılım da bayağı iyi. Yazarlardan, çevirmenlerden güzel dönüşler aldık, alıyoruz. 9. Yıl şenliklerine güzel bir başlangıç oldu, teşekkürler herkese
Alıntı yapılan: mit - 30 Ocak 2017, 17:23:32Aday belirten, katkıda bulunan herkese kendi adıma teşekkür ederim Sayenizde dolu dolu, güzel bir anket oldu. İlk gün itibariyle katılım da bayağı iyi. Yazarlardan, çevirmenlerden güzel dönüşler aldık, alıyoruz. 9. Yıl şenliklerine güzel bir başlangıç oldu, teşekkürler herkese Adayımın katılmasına izin vermeyen, siz sevgili mit'e kızgınım yalnız ben!
Adayları belirleyenler sizlersiniz JCDenton Yerlerine koyulabileceğini düşündüğünüz diğer filmleri belirtseydiniz keşke aday alım sürecinde.
Alıntı yapılan: mit - 30 Ocak 2017, 18:25:16Adayları belirleyenler sizlersiniz JCDenton Yerlerine koyulabileceğini düşündüğünüz diğer filmleri belirtseydiniz keşke aday alım sürecinde. Yılın filmi dediğim film adaylarda olduğu için oyladım. Dizi de ise The Night Of ve Rectify'i yorum olarak yazmıştım ama başka kimse söylemediyse dikkate alınmamış olabilir. :üü
Alıntı yapılan: JCDenton - 30 Ocak 2017, 21:26:02Alıntı yapılan: mit - 30 Ocak 2017, 18:25:16Adayları belirleyenler sizlersiniz JCDenton Yerlerine koyulabileceğini düşündüğünüz diğer filmleri belirtseydiniz keşke aday alım sürecinde. Yılın filmi dediğim film adaylarda olduğu için oyladım. Dizi de ise The Night Of ve Rectify'i yorum olarak yazmıştım ama başka kimse söylemediyse dikkate alınmamış olabilir. :üüBahsettiğiniz diziler oldukça sağlam ve beğendiğim yapımlar olmasına karşın türümüzle bir alakası olmadığından dolayı listeye giremediler. Yoksa elbette olsun isterdik