Frekazoid: Steven Spielberg'in yarattığı bir çizgi dizi. O kadar severdim ki onun saçma sapan hareketlerini, internet'in yeni geldiği zamanlarda internet ile dönüşen ve dünyayı kurtaran ilk süper kahramandı. Tabii internetin insanı başka bir şeye, mavi bir şeye, dönüştürmesi de ayrı bir ironiydi.
Batman: The Animated Series: Hala arıyorum onu, özellikle jeneriğine hayrandım. Şu sıralar Adalet Takımı: Aksiyon'da da böyle bir Batman sahnesi vardı. Onu izleyince tekrar özlemim canlandı bak şimdi.
Spiderman: Az mı duvara tırmandık sana özenip?
Megaman: ''Megaman siliniyor.'' sözünü duyunca 1 hafta üzerimden atamamıştım.
Powerpuff Girls: Biz kendi aramızda çocukken buna kız çizgi filmi derdik ama izlerdik.

Hala da yayınlanıyor ve hala da izliyorum.
Dexter'in Laboratuvarı: ''Dexter'in Laboratuvarında, o dünyanın yaşayan en zeki çocuğu...'' ile başlayan kapanış şarkısı hala aklımdadır. İzlemeyenlere tavsiye
Atom Karınca: Bu konuda hiçbir şey söylemiyorum. Sadece etrafta ''Atom karınca geliyor!'' diye bağırarak koştuğumu bilin yeter. Durumun boyutunu anlarsınız.

Ve burada sayamadığım keşke tekrar yayınlansa dediğim çizgi filmler. Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı, Samuray Jack(tekrar başladı tabii), Megas XLR, Bakugan, Johnny Bravo, Underdog. Bu arada yorumlarda gördüm sanırım bazı arkadaşlar haberdar değil, çıtlatayım onlara: Planet Çocuk kanalında eski çizgi filmler yayınlanıyor hala, isterseniz nostalji niyetine izleyebilirsiniz. Tabii önce yayın akışını öğrenmelisiniz.