Bütün ana fikri kaçırmışsınız o halde. Ejderha Mızrağı serisini okumadıysanız anlamamanız normal. O seriye bakın derim. Eğer onu da okuyup birşey anlamadıysanız daha tane tane okuyun.Çünkü bence Zifnab en eğlenceli ve en sağlam karakterlerden biriydi sonuçta o bir...
Spoiler: Gösterzifnab=paladine ? Ben mi bir şey kaçırdım? Çünkü hatırladığım kadarıyla Zifnab bir sartandı.
Alıntı yapılan: emuk - 05 Nisan 2012, 16:16:46Spoiler: Gösterzifnab=paladine ? Ben mi bir şey kaçırdım? Çünkü hatırladığım kadarıyla Zifnab bir sartandı.Spoiler: GösterOna bakarsan da Fizban= yaşlı ve deli bir büyücü idi. Adam yapıyor öyle şeyler.
Bu seriye büyük umutlarla başladım. Ama birinci kitabın ilk yarısında bıraktım. Bir türlü içine giremedim hikayenin. Buz ve Ateşin Serisi gibi dev bir seriyle kıyasladığım için mi böyle oldu bilmiyorum. Lakin hem komik hem de gerçekçi olmaya çalışırken hiçbirşey olamama durumuna düştü eser bence. Bu şahsi görüşümdür ve ilk kitabın yarısını okuyarak yaptığım yorumdur. Gerçi gerisini okuyacak kadar çekseydi beni yorumumda farklı olurdu.