Comptine d'un autre ete L'apres midi, pianoda cıkardıım iLk şarkısı baştan sona doğru notaLarLa hatasız çaLmaya başLamam 1 ay aLmıştı... çok mutLu oLmuştm başarınca ama yann tiersen in en basit parcaLarndan biri oLduğunu La vaLse piano versionu cıkarmaya caLıştığım dönemde farkettim, ki onu da artık çaLabiLiyorum..
La dispute un piano ksımLarı var ya hani 1. 40 ıncı dakikadan sonrası, [sanırım], çaLarken ağLadığım tek parca sanrm, dinLerken etkiLenmemiştm bu kadar..
hedefim sur Le fiL, ama La vaLSe den sonra hepsi koLay geLir oLdu..
yann tiersen in müzikLeri gercekten güzeLdir..
ama benim için yeri öyLe farkLıdır ki o parçaLarn..
aranızda pianoda çaLabiLenLer varsa anLarLar beni, dinLeyince ayrı duygLarda yüzer insan,bir anda bi çok şey hissedip yaşar.. ama çaLmak farkLıdır... müzik sana kendini gösterir, sinirLenir tuşLara abanırsın, parcada kendini duyarsın.. varsa yoksa müziktir artık, en ii sevgiLi de en ii dost da en ii arkadaş, aiLe, sen.. herşey müzik oLur bi anda.. bu duyguyu yaşatan az sayda parca vardır asLnda ama yann tiersenin tüm parcaLarnda aynı özeLLii buLabiLirsiniz.....
bi de monochrome Life die bi parcası var anyway I can try anything its the same... die başLayan cok güzeLdir o da =)
DemorieL Sigyn''