Tamam sohbet alanına çevirmeyin güzel hikaye konumu HIH
Sezonun Devamı Hakkında Bilgiler (Spoiler İçerebilir):
1-Mehmet'in 'yeniden ihanet' planında var olup olmadığı, bu sezonun 13. bölümüne kadar çözülmeyecek. Ama sonra mantık çerçevesi içinde çözülecek.
2-Murat'ın hikayesi ise, sezon başından beri anlatmak istediğim ama -Tunç'unki gibi- bir türlü yeri gelmeyen bir hikayeydi. Bu bölümde büyük ölçüde anlatacağım. Fakat bu bölümde çözülmeyecek bir şey varsa, o da Murat'ın hangi tarafta olduğu. İyi mi yoksa kötü mü? Aslında bir düşünün, bu hikayede gerçekten kimler tam olarak iyi ya da tam olarak kötü? Hikayenin anafikri bu sorunun cevabında yatıyor
3-Tolga ve Cansu konusunda fazla spoiler vermek istemiyorum ama onların hikayesi biraz yavaş ilerleyecek. Bu sezon bitmeyebilir. Ama sezon finalinde bu ikilinin hikayesi şaşırtıcı bir şekilde sonlanacak.
4-Hikayenin aşk dörtgeni -Tolga, Selin, Ayça, Cansu- (büyük ihtimalle) hikaye sonuna kadar çözülmeyecek fakat Tolga'nın bu kızlardan başka da aşk hayatı olmayacak. En azından şimdilik öyle olmasını umuyorum. Bakarsınız fikir değiştiririm
. Ee, Tolga yakışıklı çocuk di mi? (Benim gibi
)
5-Biliyorum Arayış'ın ne demek olduğunu 10. bölüme kadar çözeceğimi söylemiştim ama Atilla'nın yaptığı şeyi anlatmaktan ve döngünün ne olduğunu açıklamaya çalışmaktan, öte yandan da Mehmet'i hikayeye sokup, Tolga ve Cansu'nun sahnesini hazırlamaktan Arayış ikinci plana düştü. Ama birkaç bölüm içinde çözülecek merak etmeyin
. Ayrıca bu sezon çok büyük ihtimalle 1. sezondan daha uzun olacak.
6-Karakterler, bu sezon kasabaya yeniden gidecekler ama beklemedikleri bir şeyler karşılaşacaklar.
7-Sezon finalini tasarladım ve eğer yeterince iyi yapabilirsem, yani beklediğim gibi olursa, neredeyse her karakter için sizi meraklandıracak bir yerde bitecek.
8-Karakterlerden -şimdilik- bir tanesi sezon finalinden sonra 3. sezonun sonlarına kadar pek görünmeyecek.
Yeter bu kadar şimdilik