Kayıt Ol

Kasabanın Karanlığı - [2. Sezon Finali Yayınlandı!]

Çevrimdışı Michael Evans

• **
  • 309
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
2. Sezonun Kalan Kısmı İle İlgili Gelişmeler:

1-Hikayeyi kesinlikle unutmadım. Bunun çalışmalarını yapıyorum. ÖSSden sonra hikaye inanılmaz bölümlerle devam edecek ve her bölümde sizi şaşırtacak şeyler yazacağım.  :yup

2-2. Sezon 15 bölümden daha fazla olacak ama üst sınırı koymadım. Konu ne zaman toparlanırsa, o zaman bitireceğim  ;)

3-İlk on bölüme kadar, fantastik olmayan ama aşkın büyüsüyle donatılmış, bomba gibi bir sahne olacak. Şaşıracaksınız. En azından öyle düşünüyorum.

4-Bu sezon, ilk kısmından da anlayabileceğiniz gibi karakterler sadece fantastik şeylerle uğraşmıyor. Gerçek hayattan karakterler haline getirmeye çalışıyorum onları. Bu, bundan böyle hep aynı şekilde devam edecek.

5-2. sezon, gerçekten sizi çok fazla duygulandırabileceğini düşündüğüm bir sahne içerecek. Bu sahne sezon finalinde ya da birkaç bölüm önce olacak.

6-Arayış'ın ne demek olduğu 10. bölüme kadar çözülecek. Muhtemelen 3. sezon da devam edecek.

7-S2B6, sanki yeni bir sezona başlıyormuşuz gibi, hikayeye farklı bir karakterle başlayacak. İlk beş bölümdeki hikayeler, büyük ihtimalle 7. bölümden itibaren devam edecek.

8-Çağan'ın gerçek amacının ne olduğu söylenmese de, bugüne kadar göründüğü yerlerdeki, mantıksızlıklar bütünü toparlanıp, mantıklı bir hal aldırılacak =)

9-Güç'ün ne olduğu bu sezon çözülmeyecek.

10-Atilla'nın asıl yaptığı şey -ki 3. bölümde ipucu verdim-, bu sezon çözülecek.

Çok Yakında... :huha

Çevrimdışı Baal Adramelech

• 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
pff... bekliyorum ne diyim :D heyecanla bekliyorum!! ;D
#rekt

Çevrimdışı Michael Evans

• **
  • 309
    • Profili Görüntüle
Bölüm 6: Yeni Bir Plan Fragmanı Eklendi!
« Yanıtla #62 : 02 Haziran 2008, 10:57:03 »
Bir hafta oldu. Dayanamadım ve yeni bölümün yarısından fazlasını yazdım. Ama yine de koymak için biraz bekleyeceğim. Tabi bu fragmanını koymama engel değil.

Kasabanın Karanlığı: Yeni Bir Plan

Tam Dört Yıl Önce

"Hiçbir şey bitmedi."

Tüm Karakterlerin Hayatı Sonsuza Dek Değişti
"Zamanı geldiğinde seni yeniden bulacağım."

Belki De En Kötüsü
"En baştan beri beni kullandın!"

Mehmet'in Başına Gelenlerdi
"Çocukluk arkadaşlarım, benden nefret ediyor artık."

Fakat Onun İçin Her Şey
"Madem o kadar güçlüsün, niye bana ihtiyacın var?"

Daha Yeni Başlıyordu
"Kaç kere söylemem gerekecek? Benim her zaman bir planım vardır."

Yıkılan Bir Hayatı Yeniden İnşa Etmeye Çalışırken
"Bunu bana niye yapıyorsun?"

Yeniden Karanlığa Çekilecek Mi?
"İyi. Planın ne?"

S2B6: Yeni Bir Plan
Çok Yakında Buralarda Bir Yerlerde

• 1837
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bölüm 6: 'Yeni Bir Plan' Fragmanı Eklendi!
« Yanıtla #63 : 03 Haziran 2008, 21:37:15 »
öhm :D bana kıyak geçip asıl konuyu ve bu bölümün kimin etrafında geçeceğini sölemiştin, ne diyebilirimki meratan gebericem sanırım ;D kolay gelsin hadiii
#rekt

Çevrimdışı veritaserum

• 1112
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bölüm 6: 'Yeni Bir Plan' Fragmanı Eklendi!
« Yanıtla #64 : 05 Haziran 2008, 15:22:20 »
ayy yeni okuyorum kusura bakma ama, bölümün sonuna bitti ne diyeyim ;D

Önce, büyük büyük düşündüm;
Sonra büyük büyük yaşadım.
Ne varsa, onlar aldı.
Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı.

Çevrimdışı Michael Evans

• **
  • 309
    • Profili Görüntüle
2. Sezon Yaz Prömiyeri: Yeni Bir Plan - Eklendi!
« Yanıtla #65 : 05 Haziran 2008, 19:36:50 »
6. Bölüm ve aynı zamanda yaz sezonunun prömiyeri olan 'Yeni Bir Plan' siteye eklenmiştir.

Okumak için buraya tıklayınız.

Bölüm Hakkında:

Bu bölüm, sezon başından beri görünmeyen karakterlerden biri olan Mehmet üzerinedir ve ilk beş bölümdeki hikayelerin devamı niteliğinde değildir. Yine de bu bölümde birçok şeyin cevabı verilmektedir ya da verileceğinin belirtileri anlatılmıştır.

Bölümde, Mehmet'i ilk sezonda yaptığı hatanın yansımalarını yaşarken görüyoruz. Bu onun hatası mı? Yoksa Emir'in planı mı? Bu sorular belirsizliğini korurken, Mehmet yeni bir karar aşamasında.

Hatasının bedelini ömür boyu yaşayacak mı? Yoksa bu hataya yenileri mi ekleyecek? Bekleyip göreceğiz.

Not: 7. bölüm isminin, Gecenin Sonu olmasına karar verilmiştir. Kimin üzerine olacağı ise bölüm yayınlanana kadar açıklanmayacaktır.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Yaz sezonu başladı!  ;D

Çevrimdışı pleasant^^

• 1642
  • Rom: 12
  • bitch is back to the town.
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2. Sezon Yaz Prömiyeri: Yeni Bir Plan - Eklendi!
« Yanıtla #66 : 05 Haziran 2008, 19:45:54 »
Hayır,Mehmet yapmaz ya böyle bir şey  :üü Bence başka bir planı var Tolga'ları uyarmak için de gidiyor olabilir :fringa
Ama eğer gerçekten Emir'in dediklerini yaparsa ben bir daha affetmem Mehmet'i(Micheal 2 :D )

Özgeler de çok sert davranmış çocuğa.Ama ben en çok Murat ile aralarının bozulmasına üzüldüm.Yazık çocuğa,Tolga ortaya çıkmasaydı belki dostlukları bozulmayacaktı :-\

İyi bir geri dönüş olmuş.Demin yazmıştım bayağı şey ama sayfa aniden gidince tekrar yazmaya üşendim :hemk Murat'tan biraz haber alsak diyodum ama.. :P

so you ride yourselves over the fields and you make all your animal deals and your wise men don't know how it feels to be thick as a brick.

Çevrimdışı PhoenixMan

• 919
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 05 Haziran 2008, 20:17:59 »
Michael gerçekten güzel olmuş yeni başladım ve sanırım beni sarmaya başladı... Kusura bakma biraz (!) geç oldu ama... :-\

Çevrimdışı Michael Evans

• **
  • 309
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 06 Haziran 2008, 09:00:46 »
Önemli değil  ;D 1. sezondan sonra okuyor olman yeterli.  ;D

Mehmet'in hangi tarafta olduğu son ana kadar belirsizlik taşıyacak.

6. bölümde Murat'tan haber aldınız ya. :) İstanbulda bir okul kazanmış ve ailecek oraya taşınmışlar. Sezon başından beri ilk kez Murat'tan bahsettim bu bölümde. Yakın zamanda o da ortaya çıkar  ;D

Ayrıca bu bölüm, Tolga'nın hiç görünmediği ilk bölüm. Bu da hikayenin artık sadece onun etrafından dönmediğinin en önemli göstergesi. Yorumlar için teşekkürler. ;)

• 1837
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 06 Haziran 2008, 16:50:57 »
hemen bir cevap bekliyorum :P *** ile *** arasındaki aşk çıkamaz yaa!! Sankın böyle bir şey yapma valla öldürürüm seni :P :P ;D

Neyse hadi tehditler bir yana çok süper gidiyor... Mehmede acıdım yaa... Olsun biraz acı iyidir muhahahahah
#rekt

Çevrimdışı Michael Evans

• **
  • 309
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #70 : 06 Haziran 2008, 16:54:35 »
Kimden bahsettiğini bilmiyorum Yiğit.  ;D MSN konuşmalarını da buraya taşıma ayrıca.  :D Buradan da söylüyorum sen de herkesle beraber öğreneceksin, her şeyi. (Betül sen de.) Nokta :P

• 1837
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 06 Haziran 2008, 16:57:31 »
noktalı virgül ( ; ) Öyle kimden bahsettiğini bilmiyorumla filan kaçamazsın bu durumdan ;D Bak, arkamda mafya var, topuğuna sıkarım haa :P :P Sadece iki isim istiyorum!! :D
#rekt

Çevrimdışı Michael Evans

• **
  • 309
    • Profili Görüntüle
7. Bölüm: Gecenin Sonu Fragmanı - Eklendi!
« Yanıtla #72 : 08 Haziran 2008, 08:33:52 »
Evet, 7. bölümün fragmanını koyma vakti geldi.  :)

Zaman Usulca Akıyordu
“Tolga! Nerdesiniz siz?”

Korkunç Gecenin Ardından
“Bana güvenmiyorsun yani? Senin için yaptıklarımdan sonra…”

Yaşananlar Da Pek Hoş Değildi
“Artık bitti, Tolga. Sevgimi içimde yaşayacağım.”

Bambaşka Sorunlar Vardı Tabi
“Görevliler cesedi almaya geldiklerinde bulamamışlar.”

Çaresizlik Büyürken
“Korkarım, bu iş tahmin ettiğimizden daha çok uzayacak.”

Ortaya Çıkan Yeni Sorunlar
“Sağ ol, Özge. Her şey için.”

Her Şeye Rağmen
“Bu çocuğu bir gün öldüreceğim.”

Hayat, Belki De O Kadar Kötü Değildir
“Bir süreliğine bizim yazlıkta kalabiliriz.”

S2B7: Gecenin Sonu
Çok Yakında, Buralarda Bir Yerlerde

Çevrimdışı Michael Evans

• **
  • 309
    • Profili Görüntüle
Ynt: 7. Bölüm: Gecenin Sonu - Eklendi!
« Yanıtla #73 : 10 Haziran 2008, 15:07:58 »
Evet, 7. bölümün tanıtımına pek bir ilgi gösterilmedi. Bölümlerin sıkmaya başladığının farkındayım. 8. bölümden itibaren bu düzelecek emin olun.  ;)

7. Bölümü okumak için tıklayınız.

8. bölüm, tümüyle flashbackten oluşacaktır ve ismi Büyük Hata olacaktır. Bu bölümde Atilla'nın yaptığı şey ortaya çıkacaktır.

Yorumlarınız için teşekkürler.  ;D

Çevrimdışı PhoenixMan

• 919
    • Profili Görüntüle
Ynt: 7. Bölüm: Gecenin Sonu - Eklendi!
« Yanıtla #74 : 10 Haziran 2008, 19:46:28 »
Michael yine iyi iş çıkarmış ama bu geçmişin anlatıldığı kısımlar asıl olaylardan daha fazla yer tutuyor neyse herhalde olaylar yavaş yavaş açığa kavuştuğu için eksisi kadar yer tutmaz sanıyorum... :P ne diyelim artık sabırsızlıkla 8. bölümü bekliyoruz :P ;) ;D