2. Sezonun Kalan Kısmı İle İlgili Gelişmeler:
1-Hikayeyi kesinlikle unutmadım. Bunun çalışmalarını yapıyorum. ÖSSden sonra hikaye inanılmaz bölümlerle devam edecek ve her bölümde sizi şaşırtacak şeyler yazacağım. :yup
2-2. Sezon 15 bölümden daha fazla olacak ama üst sınırı koymadım. Konu ne zaman toparlanırsa, o zaman bitireceğim
3-İlk on bölüme kadar, fantastik olmayan ama aşkın büyüsüyle donatılmış, bomba gibi bir sahne olacak. Şaşıracaksınız. En azından öyle düşünüyorum.
4-Bu sezon, ilk kısmından da anlayabileceğiniz gibi karakterler sadece fantastik şeylerle uğraşmıyor. Gerçek hayattan karakterler haline getirmeye çalışıyorum onları. Bu, bundan böyle hep aynı şekilde devam edecek.
5-2. sezon, gerçekten sizi çok fazla duygulandırabileceğini düşündüğüm bir sahne içerecek. Bu sahne sezon finalinde ya da birkaç bölüm önce olacak.
6-Arayış'ın ne demek olduğu 10. bölüme kadar çözülecek. Muhtemelen 3. sezon da devam edecek.
7-S2B6, sanki yeni bir sezona başlıyormuşuz gibi, hikayeye farklı bir karakterle başlayacak. İlk beş bölümdeki hikayeler, büyük ihtimalle 7. bölümden itibaren devam edecek.
8-Çağan'ın gerçek amacının ne olduğu söylenmese de, bugüne kadar göründüğü yerlerdeki, mantıksızlıklar bütünü toparlanıp, mantıklı bir hal aldırılacak =)
9-Güç'ün ne olduğu bu sezon çözülmeyecek.
10-Atilla'nın asıl yaptığı şey -ki 3. bölümde ipucu verdim-, bu sezon çözülecek.
Çok Yakında...