Ya yorum beklememin sebebi, hikayemin eleştirilmesini sağlamak ve de bu eleştirileri göz önüne alıp, hikayemi geliştirmek =)
Bölümleri yazarken, artık kendimi durduramıyorum zaten
Bir bakmışım daha anlatacağım olayların yarısına gelmişim, bölüm belirlediğim uzunluğa gelmiş. Toparlayıp kapatıyorum bölümü =) Çok fazla uzun olursa, sıkar belki diye =)
Mekan ve kişi tasvirlerini, özellikle yapmıyorum. En büyük zevkim, insanların mekanı ve karakteri kendi hayal etmesi. Hayalinde, kendi hikayesini kurup, karakterleri öyle tanıması. Benim yapmaya çalıştığım, şey durum tasviri. O anki durumu anlatmaya çalışıyorum hep. Yine de eğer istek olursa, tasvir konusunu 3. sezonda yeniden düşünebilirim. Ama bu sezon zaten olaylar iyice sıkıştı
. Bir an önce toparlamaya başlamam gerek =)
timidity, her yazdığın yorum için sağol bu arada =) Gerçekten, sen de hikayemin en iyi takipçilerinden birisin =)
Phoenixman, en sonunda istediğimi başarmışım demek. Hikayemde, fantastikten önemli olan şey, karakterlerin yaşadıkları. Onların hikayedeki rolleri ve gidişatları. Yaşadıkları sorunlar karşısında, güçlerinin bile çaresiz kaldığı zamanları anlatmak istiyorum. Dediğine göre de bunu başarmışım =). Çok sağol sen de
Yazıyorum bölümü bekleyin benii! =)