Basitçe şöle açıklıyım ilk gitar çalmaya başladığımda popüler parçalar çalıyordum gayet kolaydı ama bi müddet sonra hiç bişey ifade etmemeye başlıyor çünkü aynı şeyler üzerinde dödüğünü fark ediyorsunuz benim bunu fark ettiğm sırada metal müzik dinlemeye başladım ve hem çalış ve hemde müzikalite açısından çok dolu bir tür olduğunu anladım her gün her saniye yeni şeyler ürete biliyorsunuz ve en güzelide bunların kabul görmesi için iyi icra etmeniz gerekiyo yani pop müzikdeki gibi üç dört akorla 5 saatte bi şarkı çıkartıp hit olamıyosunuz(istisnalar kaideyi bozmaz) neredeyse virtüöziteye yakın enstruman çalmanız gerekiyor(tabi bazı türleri için geçerli değil bu) ben bu yüzden metal müzik dinliyorum çünkü bu türün sonu görünmüyor...
7-etiketi hazırdır: SATANIST,ATEIST,KEDİ KESEN,OT ,BOK..(sakız calan,çöpte yatan falan demıyolar cok sukur)8-kapısından mahalleli eksik olmaz(son ses muzık actıgından şikayet varr!)10-gitarıyla,kemanıyla,bagetıyle uyur.(baterı sığmıyo yatağa,dnendi)12-kafasına koyduğunu yapar.13-severse tam sever nefret ederse tam eder.ortası yoktur.18-herzman hzurusuzdur,rahat bulamaz,oturamaz25-siyaha adar kendini.çocuğu da metalci olur,torunu da.26-kafası bozuksa yanına yaklasılmaz29-aldatmaz!35-sevginin değerini bilir çünkü her metalci bi dışlanmışlık,bi eziklik taşır içinde36-laf atanı susturur.(her yontem gecerli)42-sonucta ne olursa olsun o da bır ınsandır.peşinbu yuzdendır kı,bu kuralların hepsini bilir ama yinede sallamaz..kalıplara sokulamaz..
METALCI ADAMIN HAS ÖZELLİKLERİ:2-herzman,her durumda depresyona,hıra gure eğilimli olur3-ortama girdiğinde selam çakmaz uzun uzun,bi baş sallar geçer4-guzel içici olur(alkol,sigara)5-içinden geleni bekletmez aynen dışa vurur,söyler yuze karşı6-hiçbir zaman sevilmez..o da bunun bilincinde olduğundan oana göre davranır7-etiketi hazırdır: SATANIST,ATEIST,KEDİ KESEN,OT ,BOK..(sakız calan,çöpte yatan falan demıyolar cok sukur)9-anası ,babası,kuzeni,bilimum sülalesi baskı yapar,laf atar,garıp bakar12-kafasına koyduğunu yapar.13-severse tam sever nefret ederse tam eder.ortası yoktur.14-sevgisini belli etmez.nefretını doyasıya gösterir17-hayal kurmaz,yapar(--lan sımdı rock'n dark'ta olmak vardı be.. --e hadı kalk gıdelım sallanma)18-herzman hzurusuzdur,rahat bulamaz,oturamaz22-marka takılmaz.ama elıne gecerse kullansın.makbul23-ana-babsını sever ama yaklasamaz.piercing,dövme olayı arayı açar.24-yok studyodayım,yok gitarımın teli koptu yastayım,aman kabız oldum gıbısınden bahaneler ureterek ortamdan,sevgılıden kacmaz.26-kafası bozuksa yanına yaklasılmaz27-ilgi alanları;amfiler,gitarlar,penalr,yei gruplar,vampirler,şatolar,mahzenlerdir..29-aldatmaz!32-disiplin,kural,otorite,töre,kan davası ..iklemez35-sevginin değerini bilir çünkü her metalci bi dışlanmışlık,bi eziklik taşır içinde36-laf atanı susturur.(her yontem gecerli)39-ışıktan sakınır40-kapalı yer korkusu hastalıgına muhtemelen yakalanır41-sanat için soyunmaz42-sonucta ne olursa olsun o da bır ınsandır.peşinbu yuzdendır kı,bu kuralların hepsini bilir ama yinede sallamaz..kalıplara sokulamaz..