Toggle navigation
Kayıp Rıhtım Arşiv Forum
Ana Sayfa
Yardım
Ara
Takvim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Beni Hatırla
Kayıp Rıhtım Arşiv Forum
Kurgu Edebiyatı
Fantastik Edebiyat
Yüzüklerin Efendisi
Kitaplar
Konu:
Húrin'in Çocukları
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
3
Aşağı git
Húrin'in Çocukları
35 Yanıt
32627 Gösterim
Amras Ringeril
2483
Rom: 0
Ynt: Húrin'in Çocukları...
«
Yanıtla #15 :
14 Şubat 2008, 18:02:45 »
Teşekkürler. Ama biz o konuyu çözdük. Yine de ilgin ve dikkatin için teşekkürler.
try again fail again fail better
Nirnaeth
848
Rom: 4
«
Yanıtla #16 :
17 Şubat 2008, 18:06:57 »
Bugün aldım kitabı.. En kısa sürede bitireceğim (:
Edoras
317
Rom: 1
«
Yanıtla #17 :
17 Şubat 2008, 18:10:06 »
Alıntı yapılan: Jensou - 17 Şubat 2008, 18:06:57
Bugün aldım kitabı.. En kısa sürede bitireceğim (:
of of ne güzel
Nirnaeth
848
Rom: 4
«
Yanıtla #18 :
08 Mart 2008, 15:39:54 »
Öhh bitireli aylar yıllar oldu, yorum yapiym hemen!!
Kitap müthişti tabii, beğendim. İkinci kere falan okumayı düşünüyorum. Yalnız Beleg'in önümüne çok gerildim, bravo yani Turin'e öyle de öldürülmez ki :@
DarLy OpuS
2766
Rom: 35
Dansımız Marşandiz
«
Yanıtla #19 :
26 Mayıs 2008, 12:17:14 »
Çok, çok, çok başarılı bir kitaptı! Koca birgünde okuyup bitirdim ve aldığım keyifi oldukça az kitaptan aldığımdan eminim. Bölümlerin başındaki küçük resimler, okuma aşkımı arttırdı. Resmen elimden bırakmadım.. Kadersizliğin fantastik kurgunun içine oldukça iyi işlendiğine tanık olmak çok hoştu.. Christopher Tolkien'e sonsuz saygılarımı iletiyorum.. Ve tabii ki JRR Tolkien'e..
Mutlaka okuyun!
Baal Adramelech
1837
Rom: 59
The Hermit
«
Yanıtla #20 :
26 Mayıs 2008, 23:14:01 »
Türkçesini okudum, kesmedi ingilizcesini aldım, o da kesmedi, özel ciltli versiyonunu aldım
gerçektende temel 3 eserden biri (Yüzüklerin efendisi, Silmarillion (Güç Yüzüklerine dairde var bunun içinde) ve Húrin'in Çocukları).
#rekt
Berke
124
Rock'n Roll ...
«
Yanıtla #21 :
27 Mayıs 2008, 14:02:45 »
Yaklaşık bir ay önce okumuştum..Gerçekten güzel bi kitap herkese tavsiye ediyorum..
magicalbronze
4075
«
Yanıtla #22 :
12 Eylül 2008, 09:39:25 »
Acı yüklü bir eser. Bir anda bir olaydan etkilenip ne olduğunu anlayamadan yeni bir olayın başlangıcı vuku buluyor. Turin'e bir yandan hayran bırakacak diğer taraftan nefret edilecek biriymiş gibi bakıyorum. Silmarillion'u okuyamadım lakin bu şekilde de doyurucu ve bir sanat eseri olduğunu dile getirebilirm.
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "
antivirus
11
«
Yanıtla #23 :
26 Şubat 2009, 16:41:51 »
kitabı dün akşam okumaya başladım, turin in haydutlarla birlikteliği kısmının sonuna doğru gelmiş bulunuyorum. içim parçalandı, bu kadar hüzünlü bir giriş olamazdı. hurin in durumu beni kahretti diyebilirim. melkor un lanetine lanetler olsun.
Hurin
1478
«
Yanıtla #24 :
19 Aralık 2009, 22:05:00 »
Christopher Tolkein yazmadı aslında kitabı wale. Babasının notlarını orjinale en yakın şekilde tasnif etti sadece. Turin ise malesef soyu üstüne Melkor tarafından gönderilmiş lanet sebebiyle öyle davranıyor diye düşünüyorum.
Lacho Calad!, Drego Morn!
Flame Light! Flee Night!
Nihbrin
1243
Rom: 43
[Infornography]
«
Yanıtla #25 :
20 Aralık 2009, 01:19:34 »
Berserk adlı animenin Guts adlı karakterinin Turin'den esinlenilerek yazılıp çizildiğini söylesem kaçınız inanır? Bende inanmamıştım
Jean Valjean
281
Rom: 17
«
Yanıtla #26 :
14 Şubat 2010, 15:58:00 »
Hatırladığım kadarıyla zaten laneti aldığında çocuk değil miydi? Hurin, Nirnaeth Arnoediad'a giderken Turin'in çocuk olduğunu hatırlıyorum. Çocukken çok öldürücü bir karakter değildi, değil mi?
He Who Dwells Beneath The Waves
Hurin
1478
«
Yanıtla #27 :
14 Şubat 2010, 16:01:00 »
Turin lanet olmadanda ketum birisiydi annesi gibi. İnsanlara hemen güvenmez ve konuşmazdı etrafındakilerle.
Lacho Calad!, Drego Morn!
Flame Light! Flee Night!
BlackPegasus
33
BlackPegasus __ WoB
«
Yanıtla #28 :
20 Şubat 2010, 00:38:21 »
Lanet sadece Turin'e gelmiş değil. Aynı zamanda Hurin'in kızına da geldi. Kaderleri bir yerde tekrar birleşiyor. Ancak lanetin etkili olduğu ince çizgiler var. Etkisinin belirgin olduğu noktalar. . . Örneğin tekrar kralın yanına dönmemesinde bence bu lanetin etkisi var. Çünkü mantıklı düşündüğünde en yakın arkadaşı onu neden kadırsın? Hiç yoktan öldü Sağlam Yaylı Beleg. . En çok ona üzülüyorum Çocukların kötü kaderinden ziyade. Bütün bu acıların en baştaki sebebi tamamiyle Sayısız Gözyaşı Savaşı'ndaki hatadır. Büyük bir sınav olmuş :S
brisingr
655
Rom: 5
«
Yanıtla #29 :
24 Şubat 2010, 14:41:00 »
ben bir tolkien hayranıyım ve bütün kitaplarını beğendim , okuduğum, bu kitapta istisna değil ama hobbitlerin olduğu kitaplarını daha çok beğendim bu genelde bir insan üstüne yazılı ama elflerle iç içe geçtiği için yine de beğendim
+
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
3
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Kayıp Rıhtım Arşiv Forum