Seri malesef bitti. Ama çok hoş bir şekilde bağladılar, hiç böyle birşey olacağını zannetmiyordum. 10. bölümde buldukaru dünya bizim dünyamız değilmiş meğersem. Tanrı'nın yardımı ile başka yaşanılan bir gezegen buluyorlar son anda. Bilin bakalım neresi orası? 1 tane gümüşümsü uydusu olan bir gezegen. Şu anda yaşadığımız dünya. İnsanlar sıfırdan başlıyorlar tekrar gelişmeye aynı şeylerin bir daha yaşanmaması için. Ama dizinin son karelerinde kedinimizi 150 bin yıl sonra günümüz New York sokaklarında buluyoruz Şimdi yeni bir iddialı yapım olan Caprica dizisiyle yola devam edecekler.
Bugün bulduğum bir video. Galactica'nın tüm haşmeti ve zerafeti ile son görevini gerçekleştirmesini kısaca gösteriyor.http://www.youtube.com/watch?v=FnCbxYFCcns&NR=1Duygulanmamak elde değil. William Adama kızı olarak gördüğü savaş gemisiyle son görevi.
Okumadım ama Cnbc-e de çıkıyordu sanırım arada gözüme takılır izlerim
Tek söylemek istediğim, bütün dişilerin Starbuck gibi olması gerektiğidir Hakim Bey!
Professor Baltar’ın mekanik Cylonları Colonial Empire’ı yerle bir ettikten sonra Arşidük Adama oğlu Apollo’nun kayıp olduğunu öğrenir. Yardım istemekse gözden düşmüş Kaptan Starbuck’ı ve onun Daggit kopilotu Muffit’i bulmak Leydi Athena’ya düşer.