Kayıt Ol

Istanbul'da Yazlik Sinema Geceleri

Çevrimdışı Amèlie

  • ***
  • 531
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Istanbul'da Yazlik Sinema Geceleri
« : 10 Temmuz 2008, 11:49:17 »
İstanbul'da Yazlık Sinema Geceleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bağlı şirketlerinden Kültür A.Ş’nin yürüttüğü proje kapsamında, İstanbul’un farklı ilçe ve beldelerinde 6 filmin toplam 135 gösterimi yapılacak.

Sultanbeyli Kent Meydanı’nda başlayacak Yazlık Sinema Günleri’nde; Beyaz Melek, Orton, Donkişot, Müzeli Bir Gece, Kabadayı ve 120 filmleri izleyici ile buluşacak. Film gösterimi öncesinde ayrıca amatör müzik grupları da mini konser verecek.

Yazlık sinemaya gelen vatandaşlara, ücretsiz patlamış mısır, çekirdek ve gazoz da ikram edilecek.



Harika harika harika. Son zamanlarda gecirdigim en güzel geceydi. Plastik sandalyeler, vazgeçilmez olarak çekirdek gazoz ve patlamis misir. Istanbul büyüksehir belediyesine sevgi, saygi, tesekkür ve öpücüklerimi yolluyorum burdan efendim. Beyaz Melek ve Kabadayi gösterildi dün gece, mükemmeldi ya. Iki filme de pek olumlu gözle bakmiyodum açikcasi ama öyle bi ortamda izledim ki bayildim bayildim. Çekirdek çitlayip gazozunu yudumlarken, teyzelerin birbirlerine anlamadiklari yerleri anlatmasini, duygusal yerlerde herkesin elinde mendil burnunu çekmesini, hoppidik ergenlerin filmle dalga geçer tavirlarini, aglayan bebekleri, her seyi o kadar içten bi tebessümle izledim ki. Çok güzel bir nostalji gerçekten, Istanbul'da olanlariniz kesinlikle kaçirmasin, nerdeyse her ilçeyi dolasicaklar zaten.

Çevrimdışı Hezarfen

  • **
  • 389
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Ynt: Istanbul'da Yazlik Sinema Geceleri
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2008, 20:16:56 »
Yööaaaaahh, Marmaristede var idü vaktiyle .. Ama ben yetişemeden kapandı. Bir gün İstanbula yolum düşer ise Akmerkez ve Saraçoğlundan sonra uğrayacağım 3. mekan olucak ..
rüya görmek nasıl bir anlıksa hayalde öyle bir anlıktır. rüyadan uyanmak nasıl bir şeyse hayal kurarken rahatsız edilmek öyle birşeydir.. Rüya nasıl gün içindeki düşünce yorgunluğunu zihinden atmanın yoluysa .. hayal de o düşüncelerin çöplüğe dönmesini engelleyen araçtır..  ~hezarfen