Pete Sandoval mesela bir bak derim; saniyede 16 kick vuruşu yapıyor. Ayrıca o alet edavatlarla her zaman açık yada her zaman kapalı oluyor bildiğim kadarıyla; eleman zaman zaman açıp zaman zaman kapatıyor süslüyor ritmi...
Bizim davulcu yeni geçti double bass'e; double bass ritm giderken hi hat'i kapaması gereken yerler oluyo falan adam kilo verdi yemin ederim uraşırken...
5. Seneye gidiyorum 2 Sene önce Double Bass a geçtim. Şuan yaşıma göre profesyonel olduğum söylenebilir.. Yaşım 17 Ama Double Bass ı bu işte yeni olan arkadaşlarımıza tavsiye etmem. Gösteriş peşindeyseniz davulun yanından bile geçmeyin zaten. Yeni başlayan arkadaşlara şunları tavsiye edebilirim. Paradille , Paradiddle , Single , Double ve Shaffel öğrenmenizde fayda var. Bateri denen şey 2-3 zil ve 4-5 tane tomb dan oluşan teneke yığını değil benim için. Davulunda ayrı bi dünyası var...
Anam, Yamyam beni övmüş buralarda haberim yok...
Onun dışında sesim güzeldir (ya da en azından öyle diyorlar), vokal ya da solistlik de düşünüyorum.
Söz yazarım çat pat.
yıLLardır büyük büyük araLıkLarLa terkedip tekrar eLime aLdığım orgum var.. şu anda epey bi iLerLedim, çaLamayacağım şarkı yok diyebiLirim [çaLışma süresi serbest oLduğu sürece]