Hikaye ve kurgu mükemmel, grafikler zaten mükemmel. Ama nedense beni pek sarmadı. Gerçi kafede bir kere şöyle bi öylesine oynadım, biraz incelesem beğeneceğime eminim.
Bir zamanlar böyle demişim.
Ve bu yüzden kendimi hiç affetmeyeceğim.
Bu oyunu eskiden internet kafede oynamıştım ve bileceğiniz üzere başlarda en az bi yirmi dakikalık film ve konuşma kısmı var. Zaten o beni sıkmıştı, sonra da oyunu daha ilk aksiyon sahnesine bile girmeden hemen kapatmıştım. Bilirsiniz kafede oyun oynayınca böyle herşeyi sıkışık yapmak zorundasınızdır, kendinizi öyle hissedersiniz. Sanırım oyunu sevmeyişimiin nedeni buydu, ama bu geçerli bir neden değil, sonuçta oyunu o kadar oynamakla (ona oynamak denirse tabii) nasıl hemen oyunla ilgili yargıya varabildim, işte o benim aptallığım. Şimdi ise oyunu kendi laptopuma yükleyip taaa sonlarına kadar oynamış biri olarak şunu diyorum:
Bu oyun hayatımda gördüğüm EN İYİ aksiyon oyunu.
Grafikler, sesler, muhteşem oynanabilirlik, bir film izliyormuş gibi oynadığın dövüşme sahneleri, artistik hareketler, akrobatik hareketler ve bunların kolay kontroller ile yapılabilir olması, ve böyle bir oyunda kamera açılarının mükemmel seçilmiş olması. Süper bir oyun yahu, anlatamıyorum. Tamam bir süre sonra oynanış ve görevler genel olarak tekrar ediyor ama işin garip yani oyun beni öyle büyülediki bu tekrarlayan şeylerin oyunu benim gözümde monotonlaştırması gerekiyorkan ben her aksiyona girişimde heyecanlanıyor, bir çatıdan diğerine her atlayışımda, bir adamı sessizce, bileğimdeki bıçakla her öldürüşümde aynı heyecanı ve hazzı hissediyorum. Süper bir oyun, süper bir oyun, süper bir oyun... Ubisoft budur işte ya, en sevdiğim beş oyun arasına rahatça giren HEROES serisi de bu firmanın, heyecanla oynadığım F.E.A.R da bu firmanın Assasin's Creed de bu firmanın, daha ne olsun. Bioware'den sonra favori oyun firmamdır arkadaş, bu kural değişmez, iki kere iki dört.
Bu oyunu alın, bulun, edinin, oynayın, bitirin bir daha oynayın, sevin okşayın, şefkat kanatlarınızı gerip beraber yatın. Daha ne diyeyim.