Buradaki güzel yorumlara bakarak ve konusunu beğendiğimden dolayı bu gün ilk bölümünü izledim güzele benziyor, keşke herhangi bir kanalda Türkçe yayınlansa.. Türkçe daha iyi olur, daha önceden yayınlanmadı di mi bu dizi televizyonda?
Bugün olan bir şeyi paylaşmadan geçemeyeceğim. Alacakaranlık'ın sıkı bir hayranı olan sınıf arkadaşıma Naruto'yu anlattım. Eh başlayınca duramıyorum tabii, fakat bir de baktım ciddi ciddi dinleyip soru soruyor. Sonra tepkisi şu oldu:"Dur, dur, dur! Daha fazla anlatma çok merak ettim! Sınavlar yaklaşıyor zaten ben buna sararım bu gidişle. Sen bana sınavlardan sonra ver izleyeyim."Hiç böyle bir tepki beklememe rağmen, halimden memnun bir biçimde kabul ettim. Kendisinin anime nedir bilmesi bile beni hayretlere düşürdü. Tadımlık olarak da bir bölümünün kısa bir kısmını gösterdim, sonuç gayet olumlu.
bu arada anime n.s 141 e kadar izlemeyenler için spoiler olabilir, okumasınlar----Spoiler: Göstersasuke, katıksız malsın.lan adam 3 saat abinin kendini niye feda ettiğini anlattı, dinledin dinledin, en sonda "konoha yı yok edeceğim!!" dedin.ulan idiot. nerenle dinledin anlatılanları. en kısa zamanda kafanda rasenganlar patlasın inşşşş.