Animenin kendisinden ümidi kesmek üzereyim. Sadece zaman geçirmek için haftada bir 20 dakikamı ayırdığım sıradan bir aktivite. Ancak, mangası için aynı şeyi söylemeyeceğim çünki gerçekten çok güzel (shikimarunun fosur fosur sigara içtiği yada sakura için man on man action jutsu yapılan, animede hiç gösterilmeyen nice sahneleri ile gönülleri çelen fillersız mis gibi siyah beyaz sayfalar). Şu anki manga chapterına yetişebilmesi için animenin aralıksız ve fillersız 112 hafta gösterimde bulunması lazım ki 2 yıldan uzun bir süre demek bu. Eğer bir filler daha koyarlarsa gözümdeki değeri çok daha düşecek ve yerlere inecek çünki çok manasız, artık zaten yetişmesi imkansız.
Bleach için üzülüyorum anime ile manga çok yakın birbirine ve 8 haftada bir bir diğer 8 hafta filler ile yürüyor
one piece mükemmel bir ayar tutturmuş durumda, en uzun fillerlar 2-3 bölüm oluyor ve onlar bile çok nadir/eğlenceli, manga hep animenin 45-50 bölüm ilerisinde sabit.
Canina sana önerim fillerların hangi bölüm aralıklarında olduğunu önceden uygun naruto fan sitelerinden kolayca öğrenip ona göre takip etmen çünki fillerlar gerçekten animeden soğutuyor. Gerçek hikayeyi takip eden bölümlerin içerdiği ruh ile fillerları kıyaslamak istemiyorum bile - hele ki İtachi'nin yaklaşan dövüşü beni heyecanlandırıyorken Naruto için halen ümit var diyebiliyorum. Umarım daha çok filler gelmez.