Kayıt Ol

Anket

Talihsiz Serüvenler Dizisi'nde en etkilendiğiniz kitap hangisi?

Kötü Günler Başlarken (The Bad Beginning)
4 (9.5%)
Sürüngen Odası (The Reptile Room)
5 (11.9%)
Uçuruma Bakan Pencere (The Wide Window)
3 (7.1%)
Bitik Orman (The Misarable Mill)
1 (2.4%)
Katı Kurallar Okulu (The Austare Academy)
4 (9.5%)
Alacakaranlık Bulvarı (The Ersatz Elevator)
5 (11.9%)
Karga Laneti (The Vile Village)
1 (2.4%)
Dehşet Hastanesi (The Hostile Hospital)
1 (2.4%)
Karnaval Ucubeleri (The Carnivorous Carnival)
1 (2.4%)
Kaygan Yamaç (The Slippery Slope)
0 (0%)
Mantar Mahşeri (The Grim Grotto)
1 (2.4%)
Evvelki Tehlike (The Penultimate Peril)
3 (7.1%)
Son (The End)
13 (31%)

Toplam Oy Verenler: 38

Talihsiz Serüvenler Dizisi

Çevrimdışı Eragon_Shadeslayer

  • *
  • 33
  • Rom: 3
  • InTo The Sky to WiN or diE...!
    • Profili Görüntüle
Tüm Talihsiz Karakterler
« Yanıtla #15 : 06 Şubat 2008, 22:37:33 »
ANA KARAKTERLER

Violet Baudelaire

Baudelaire öksüzlerinin yaşça en büyük olanıdır. İlk kitapta 14 yaşında olan Violet, son kitapta 16 yaşındadır. Mekanik aletlere, icatlara ilgisi olan Violet, başlarına gelen her türlü zorluğun altından kalkmak için kısıtlı imkanlarla ustaca buluşlar ortaya çıkarmıştır. Onu tanıyan herkes kurdelesi ile saçlarını arkadan topladığında aklını bir buluşa yoğunlaştırdığını bilir. Violet kardeşlerin ablası konumunda olduğundan onların başına gelen kötü şeylerden kendini sorumlu tutar ve ailesine vermiş olduğu sözü tutmak için elinden geleni yapar.

Klaus Baudelaire

Baudelaire öksüzlerinin ortanca kardeşi olan Klaus ilk kitapta 12, son kitapta 14 yaşındadır. Bir kitap kurdu olan Klaus eline geçen her türlü kitabı okumakla beraber bu kitaplardan edindiği bilgileri güçlü hafızasına kaydeder. Karşılaştıkları zor durumlarda Klaus'un bilgileri daima çözüm bulma yolunda önemli olmuştur. Gözlüğü olmadan görüşü aşırı derecede kısıtlanan Klaus gözlüğünü yanından asla ayırmaz. Aşık olmuş ve aşk acısı yaşamış bir gençtir ayrıca Klaus. Mantar Mahşeri isimli kitapta Fiona adlı bir kızı sevmiş ama kardeşleriyle birlikte ihanetine uğramıştır.

Sunny Baudelaire

Baudelaire öksüzlerinin en küçüğüdür. Seri başladığında henüz 1 yaşına bile basmamış olan Sunny, serinin sonunda kitapta 2 yaşındadır. En büyük eğlencesi ısırmak olan Sunny son derece keskin, bir bebekte görülmeye alışık olunmayan dişlere sahiptir. Bu özelliği birçok durumda işlerine yaramıştır öksüzlerin. Yaşı biraz daha ilerlediğinde Sunny'nin yemek yapmakta ne kadar usta olduğu da ortaya çıkıyor. Kısıtlı besin stoğuyla lezzetli yemekler yapabilen Sunny, yaşına aldırmadan hayatın sırtına yüklediği büyük sorumlulukları gerektiği gibi taşımasını bilmiştir. Gerektiğinde sekreterlik yapmış, gerektiğinde karanlık bir asansör boşluğundan tek başına tırmanmış, gerektiğinde Medusoid Mycelium mantarına direnmiştir. Sunny çoğu zaman anlaşılmaz sözlerle konuşur. Ancak kardeşleri onu anlamaktadır.

Kont Olaf

Hizipleşme sonucu canilerin tarafını seçmiş eski bir GİT üyesidir. Bileğinde GİT sembolü olan bir göz dövmesi vardır. Evindeki kulede de bu gözün bulunduğu birçok resim mevcuttur. Birbirinden ayrı tek kaşına yerine tek bir kaşı vardır. Tiyatro topluluğundaki hempaları ile birlikte Baudelaire ailesinin servetine konmak için türlü planlar tasarlamaktadır. Kılık değiştirme konusunda Baudelaire kardeşler dışında herkesi kandırmayı başarmıştır. Ayrıca bir katildir. Son isimli kitapta Kit Snicket'e olan aşkı ortaya çıkmıştır. Yine aynı kitapta aldığı bir zıpkın yarası sonucu ölmüştür. Sanılanın aksine Baudelaire yangınının sorumlusu olmadığı güçlü bir ihtimaldir.

Bay Poe

Baudelaire ailesinin eski bir aile dostu olan Bay Poe, Beatrice ve Bertnard Baudelaire'in ölümünden sonra ailenin mali işlerini üstlenen bir bankacıdır. Kazıkçı Para Yönetimi Bankası'nda çalışmaktadır. Özünde iyi kalpli bir insan olan Bay Poe, asla öksüzlere tam olarak yardım edememiştir. Kont Olaf'ı daima elinden kaçırmıştır. Sürekli öksüren ve mendil taşıyan bir kişidir. Violet 18 yaşına gelene kadar Baudelaire serveti onun koruması altındadır.

Beatrice Baudelaire

Öksüzlerin annesidir. Bir dönem Lemony Snicket ile sevgili olmuş fakat evliliğin eşiğinden dönmüştür. Daha sonra Bertnard Baudelaire ile evlenmiştir. Lemony Snicket'in asla unutamayacağı bir aşk olarak kalmıştır daima. Bu yüzden her kitabın başında ona yazılmış kısa dizeler vardır. Esmé Squalor'un içinde bulunduğu bir olay sonucu hayatını kaybetmiştir. Lemony Snicket ölümünde kendi suçu olduğunu da düşünmektedir. Ayrıca bu ölümün bir ok ile alakalı olma olasılığı yüksektir. Ancak Baudelaire yangınında ölmüş olma olasılığı da yüksektir. Bir dönem her şeyin sonunda oraya vurduğu düşünülen bir adada yaşamıştır.

Bertnard Baudelaire

Öksüzlerin babasıdır. Bazen havai bir insan olabilmektedir. Baudelaire yangınında hayatını yitirmiştir.

Lemony Snicket

Ayak bileğinde bir göz dövmesi vardır. Bir GİT üyesidir. Yazar olarak hayatını sürdürmektedir. Beatrice Baudelaire'e aşıktır. Snicket Belgesi'nin 13. sayfasındaki resimdeki elinde not defteri tutan kişi olma olasılığı çok fazladır. Baudelaire yangınından sağ kurtulan tek kişi olma olasılığı da bir hayli yüksektir. Kendini korkak olarak tanımlamaktadır. Bir takım hatalar yaptığından bahsetmektedir. Beatrice'e bir yüzük vermiştir. Ancak Beatrice bilinmeyen bir nedenden dolayı yüzüğü ona geri vermiştir. Kaçaktır. İlginç bir yaşamı vardır.

QUAGMİRE ÜÇÜZLERİ

Baudelaire öksüzleriyle Katı Kurallar Okulu'nda karşılaşmışlardır. 13 yaşındaki bu üçüzler Baudelaire öksüzlerinin tek dostudur. Onlar da anne ve babasını bir yangında kaybetmiştir. Onlara da anne babalarından Quagmire safir taşları miras kalmıştır ve Olaf onların da peşindedir.

Duncan Quagmire
İleride muhabir, gazeteci olmak istemektedir. Siyah kaplı bir not defterine araştırmalarını not etmektedir. En son Karga Laneti kitabında görülmüştür. Hector ile birlikte sıcak havalı gezici ev üzerinde uzaklara gitmiştir. Kit Snicket son kitapta onlara yardım edemediğini itiraf etmiştir. Kargaların saldırısına uğramış olduklarını da belirtmiştir.

Isadora Quagmire

İki dizeden oluşan şiirler, kupleler yazmaktadır. Yetenekli bir şairdir. Üçüzlerin tek kız olanıdır. Duncan gibi o da sıcak havalı gezici ev ile kaybolmuştur.

Quigley Quagmire

Üçüzlerin ölmüş olduğu sanılanıdır. Ancak Kaygan Yamaç'ta ortaya çıkarak ölmediğini göstermiştir. Violet ile arasında bir yakınlaşma olmuştur. Kitabın sonunda nehirin akıntısı ile kaybolmuştur. Ancak Kit Snicket'in söylediğine göre hayattadır.

VASİLER

Montgomery Montgomery

Sürüngen Odası'nadki vasidir. Öksüzlerin Monty Amcasıdır. Vasilerin içinde onlara en samimi, şefkatli davranan ve en iyi bakandır. Bir herpatologdur. Sürüngenler ile yakından ilgilidir ve bilgilidir. Birçok sürüngeni barındırdığı bir sürüngen odası vardır. En büyük keşfi İnanılmaz Ölümcül Engerek'tir. Ancak ismi sadece bir yanıltmacadır. Aslında cüssesina karşın İnanılmaz Ölümcül Engerek en dost canlısı sürüngenlerden biridir. Herpataloji derneğindekilere bir oyun oynamak için bu ismi vermiştir. Zira dernek üyeleri onun ismiyle alay etmektedir. Kont Olaf tarafından öldürülmüştür.

Josephine Anwhistle

Uçuruma Bakan Pencere'deki vasidir. Josephine Teyze'dir. Kocası Isaac ya da kısaca Ike'ı Ağlayan Göl'de sülükler tarafından yenilerek kaybetmiştir. Son derece korkak bir kişidir. Fırın, buz dolabı, kapı tokmağı, telefon gibi birçok aletten korkmaktadır. Dil bilgisi hastası bir kişidir. Tek eğlencesi budur. Tüm korkaklığına ramen uçurumun kenarında, dayanıksız bir evde oturmaktadır. Nitekim fırtına esnasında ev uçurumdan aşağı yuvarlanmaktadır. Büyük bir dil bilgisi kütüphanesi vardır. Korkaklığı sebebiyle kötü bir vasi olmuştur. Ike'ın eski bir GİT üyesi olması muhtemeldir. Kont Olaf tarafından kocası gibi sülüklere yem edilmiştir Ağlayan Göl'de.

Beyfendi

Bitik Orman'daki vasidir. İsmi fazla uzun ve telaffuzu zor olduğu için kendine "beyfendi" diye hitap edilmesini ister. Meymenetli Kokular Bıçkıhanesi'nin patronudur. Ortağı Charles ile çalışmaktadır. Sinirli bir yapısı vardır. İnsanlara hakaret etmeyi sever. Bir müzik aleti olan "Obua"yı hakaret olarak kullanır. “Dangalak” sevdiği bir sözcüktür. Çalışanlarına kupon ile maaş vermekte ve öğle yemeğinde çam sakızı ikram etmektedir. Berbat bir vasidir. Öksüzleri ağır işlerde çalıştırmaktadır. En son Evvelki Tehlike’de Otel Epilog’da görüldü. Hayatta kalabildi mi bilinmiyor.

Müdür Neron

Katı Kurallar Okulu'ndaki vasidir. Katı Kurallar Okulu'nun müdürüdür. İnsanların söylediklerini aşağılayıcı bir ses tonuyla taklit etmek gibi kötü bir huyu vardır. Çalmayı bilmediği halde keman çalmaktadır ve kendini bir dahi olarak görmektedir. Yetenkesiz olduğunu kabul etmeyerek keman resitalleri vermektedir ve her öğrencinin bu resitallere katılması zorunludur. En son Evvelki Tehlike’de Otel Epilog’da görüldü. Hayatta kalabildi mi bilinmiyor.

Esmé Gigi Genevive Squalor

Alacakaranlık Bulvarı'ndaki vasidir. Jerome Squalor ile evlidir. Eskiden Baudelaire ailesi ve Lemony Snicket ile bir bağlantısı vardır. Kont Olaf'ın sevgilisidir. Alacakaranlık Bulvarı 667 numaralı apartmanda oturmaktadır. Şehrin en önemli 6. finans danışmanıdır. Modayı yakından takip eder. Neyin cici neyin fos olduğu hayatının temelini oluştur. Servet, şöhret ve gösteriş düşkünüdür. Otel Epilog yangınından sağ kurtuldu mu bilinmiyor.

Jerome Squalor

Esmé'nin eşidir. Daha sonra ayrılmışlardır. Beatrice Baudelaire'in eski bir arkadaşıdır. İyi kalpli olmasına karşın tartışmaktan daima kaçındığı için öksüzlere sahip çıkamamıştır. Son isimli kitapta GİT'e katılmıştır. Yangından kurtulabildi mi bilinmiyor.

Hector

Karga Laneti'ndeki vasidir. Gak-guk İkindisi Tutkunları kasabasının kırkambar adamıdır. Bir kütüphanesi ve icat stüdyosu vardır. Bir Daha Asla Ağacı'nın hemen yanında bir evde oturmaktadır. Meksika yemekleri konusunda yeteneklidir. İyi kalpli ve yetenekli olmasına karşın kasabanın İhtiyar Heyetinden ölesiye korkmaktadır. Onlara asla karşı çıkamamakta ve ağzını bile açmamaktadır. Sıcak Havalı Gezici Ev'i icat etmiştir. Baudelaire kardeşler ile birlikte burada güvenle yaşamayı tasarlarken Quagmire kardeşlerle birlikte gitmek zorunda kalmıştır. Bir daha da haber alınamamıştır.

Hal

Öksüzlere bakmakla yükümlü olmasa da Dehşet Hastanesi kitabında Kayıtlar Kütüphanesi'nde öksüzlerin yanında çalıştığı yaşlı kişidir. Bezelye tanesi büyüklüğünde camları olan bir gözlük kullanır. Gözleri oldukça kötü görmektedir. Bir anahtar ile kıvrılmış tel parçasını ayıramadığı olmuştur. Sevecen bir insandır. Külyutmaz Postası okumaz. Otel Epilog'da Hint yemekleri üzerine servis yapan bir lokantada çalıştı bir süre. Yangından kurtulabildi mi bilinmiyor.

Olivia Caliban

Vasi olmak gibi bir görevi yoktur ancak Karnaval Ucubuleri kitabında Kaligari Karnavalı'nın sahibidir. Madam Lulu olarak tanınmaktadır. Masasının altında gizli bir kütüphanesi vardır. Kont Olaf'a yardım etmektedir ancak önemli bilgileri ondan gizlemektedir. GİT üyesidir. Çadırının girişinde bir göz resmi ve GİT yazısı vardır. Olaf'a aşık olduğu düşünülebilir. Yangından sağ kurtulan kişinin Efkar Dağları’nda olduğunu söylemiştir. Karnavalı Kont Olaf ve yardakçıları tarafından yakılmıştır. Hayatta mı bilinmiyor.

Bruce

İlk olarak Sürüngen Odası kitabında Monty Amca'nın sürüngenlerini evinden götürürken görülmüştü. Kaygan yamaçta bir izci gurubunun lideri olarak görüldü. Daha sonra bu izci gurubu kartallar tarafından taşınan bir ağ tuzağı ile uzaklara götürüldü. Son olarak Evvelki tehlikede Dewey Akıbet'in ölümünden hemen sonra birinin Bruce adında birini yatağa dönmesi için çağırdığını duydu öksüzler. Yangın sırasında ise bir adamın Bruce için seslendiğini duydular. Ancak iki Bruce aynı kişi mi bilinmiyor. Eğer o Bruce ise yangından kurtulup kurtulmadığı da bilinmiyor.

Captain Widdershins

Queequeg isimli denizaltının kaptanıdır. GİT üyesidir. Gizemli şeker kasesini aramaktadır. “Duraksayan kaybeder” felsefesine inanır. Sürekli “Hayhay” der. Fiona adında bir üvey kızı vardır. Kanca elli adam Fernald'ın da üvey babasıdır. Mantar Mahşeri'nin sonunda denizaltından kaybolmuştur. Ancak Kit Snicket'in Evvelki Tehlike'de söylediğine göre hayattadır.

Frank ve Ernest Akıbet

Otel Epilog'u işleten üç kardeşten ikisidirler. Frank gönüllülerin tarafında, Ernest ise canilerin tarafında olan kardeştir. Üçüz oldukları için daima birbirleri ile karıştırılmaktadırlar. Uzun ve zayıf olmakla beraber kolları vücutlarından ilginç açılarla çıkmaktadır.

Dewey Akıbet

Alt-alt kütüphanecidir. Otel Epilog'un yanındaki gölde saklı bir kütüphanesi vardır. Gölgeler altında kalmayı sever. Kendini pek fazla göstermez. Öyle ki bazı kişiler onun uydurma biri olduğunu düşünmektedir.  Bir GİT üyesi ve gönüllüdür. Öksüzlere yardım edeceğini söylemiş ve birçok sırlarına açıklık getireceğini belirtmiştir. Ancak Kont Olaf zıpkını öksüzlere doğru fırlatmış ve öksüzler zıpkını düşürmüştür. Zıpkından fırlayan ok Dewey'nin tam kalbine saplanmıştır. Göle düşen Dewey son nefesini vermiştir. Göle düşmeden önce son sözü "Kit" olmuştur. Kit Snicket'ın kocasıdır. Kit'in Son'da doğan çocuğunun babasıdır.  Birçok GİT üyesi gibi ailesini bir yangında kaybetmiştir.

İsmail

Eski bir GİT üyesidir. Baudelaire ailesi ile tanışıklığı vardır. Her şeyin bir gün kıyılarına vurduğu adanın danışmanıdır. Ancak ada halkını kandırarak onlara yasak olduğunu belirttiği eşyaları kendisi kullanmaktadır. Kont Olaf'ı öldüren kişidir. Medusoid Mycelium mantarı adayı sarınca Baudelaire kardeşlerin bulduğu çözüme inanmayıp tekne ile tüm halkı adadan kaçırmıştır. Sonu bilinmiyor.

KONT OLAF'IN HEMPALARI

Kanca Elli Adam

Asıl ismi Fernald'dır. Kaptan Widdershins'in üvey oğludur. Fiona'nın abisidir. Hizipleşme sonucu kaptan ile araları açılmış ve kötü tarafı seçmiştir. İki eli yerine iki kancası vardır. Evvelki tehlikede Kont Olaf'ın söylediğine göre yanından ayrılmıştır.

Uzun Burunlu Dazlak Adam

Uzun burunlu ve dazlaktır. Kaligari Karnavalında aslanlarla dolu çukura düşünce aslanlara yem olmuş ve hayatını kaybetmiştir. İsmi bilinmemektedir.

Ne Kadına Ne Erkeğe Benzeyen Azman Kişi

Cinsiyeti ve ismi bilinmemektedir. İri cüsseli bir kişidir. Dehşet Hastanesi'nde Hamarat Cırcır Hastanesi'ndeki yangında hayatını kaybetmiştir.

Beyaz Yüzlü İki Kadın

Suratları daima beyaz pudra ile kaplıdır. Kaygan Yamaç'ta Kont Olaf'a yardım etmeyi bırakmış, yanından ayrılmışlardır. Kız kardeşlerini bir yangında kaybetmişlerdir.

Colette

Kaligari Karnavalı'nda önce çocuklar ile dost olan daha sonra Kont Olaf'a katılan vücudunu şekilden şekile sokabilen kadındır. Yangından kurtulup kurtulmadığı bilinmiyor.

Georgina Orwell

Bitik Orman'daki göz doktorudur. Hipnoz konusunda uzmandır. Klaus'a hipnoz uygulamıştır. Bıçkıhanedeki korkunç bir kazada hayatını kaybetmiştir.

Hugo

Kambur bir Karnaval çalışanıdır. Baudelaire kardeşler ile dostken Kont Olaf'ın yanına geçmiştir. Yangından kurtuldu mu bilinmiyor.

Kevin

Çakırpençe bir karnaval çalışanıdır. Baudelaire kardeşler ile dostken Kont Olaf'ın yanına geçmiştir. Yangından kurtuldu mu bilinmiyor.

Saçlı Ama Sakalsız Kadın ve Sakallı Ama Saçsız Adam

Kont Olaf'tan daha da üst düzey hizipleşmede kötü tarafı seçmiş kişilerdir. Kont Olaf'ı bile korkutacak kadar gizemli ve korkunç kişilerdir. GİT kargalarını kullanmaktan çekinmemişlerdir Kaygan Yamaç'ta. Adalet Strauss ile birlikte yüksek mahkeme yargıçıdır her ikisi de. Otel Epilog yangınından kurtulup kurtulmadıkları bilinmiyor.

DİĞER KARAKTERLER

Fiona

Kaptan Widdershins'in üvey kızıdır. Klaus'u hayal kırıklığına uğratmış ve kalbini kırmıştır. Bitkilerle yakından ilgilenmektedir. Bu konuda kitapların bulunduğu bir kitaplığı vardır Queegueg'de. Seri bittiğinde 17 yaşındadır.

Charles

Beyfendi'nin tam zıttı olan ortağıdır. İyi biridir fakat Beyfendi ile fazla tartışmak istemez. Onun haklı olduğunu daima kabul eder. Yangından kurtulabildi mi bilinmiyor.

Phil

Bıçkıhanede çalışan fazla iyimser bir kişidir. Daima dünyaya iyi tarafından bakar. Bıçkıhanede ayağına bir alet düşüp sakatlanınca "En azından artık insanlar sağ ayak mı sol ayak mı olduğumu sormayacak" diyerek bunu kanıtlamıştır. Quuequeg'de Kaptan Widdershins'in yanında çalışmaya başlamıştır Mantar Mahşeri'nde. Yemek yapma işi ona aittir. Çocuklar için iyi bir dost olmuştur.

Adalet Strauss

Yüksek mahkeme yargıcıdır. Olaf'ın komşusudur. Kont Olaf ile kaldıkları sırada çocukalara evindeki kütüphaneyi açmıştır. İyi kalpli ve sevecen biridir. Evvelki Tehlike isimli kitapta GİT'e katılmış ve Kont Olaf'ı tutuklatmak için çalışmıştır ancak diğer iki yargıç hizipleşmenin karşı tarafında olduğundan başarılı olamamıştır. Saçlı ama sakalsız kadın ve sakallı ama saçsız adam diğer yargıçlardır. Otel Epilog'da çıkan yangında çocuklarla birlikte bota binmeye yaklaşmıştır ama Olaf buna müsade etmeyince orada kalmıştır. Kurtuldu mu bilinmiyor ancak ölmüş olma ihtimali yüksektir.

Gregor Anwhistle

Ike Anwhisle'ın kardeşidir. Anwhistle Akutiği'nin kaşifidir. GİT üyesidir.

Ike Anwhistle

Josephine Teyze'nin eşidir. GİT üyesidir. İsminde bir sözcük oyunu vardır. "I can whistle" yani "ben ıslık çalabilirim". Ağlayan Göl'de sülükler tarafından yenmiştir. Lemony Snicket ile eski arkadaş olduğu yüksek bir ihtimaldir.

Larry

Tedirgin Palyaço lokantasında garsondur. GİT ile bir ilgisi bulunmaktadır.

Polly Poe

Bay Poe'nun eşidir.

Bay Remora

Sürekli hikayeler anlatan ve muz yiyen bir Katı Kurallar Okulu öğretmenidir. Otel Epilog yangınından kurtuldu mu bilinmiyor.

Bayan Bass

Her şeyi ölçmeye meraklı bir öğretmendir. Tüm nesneleri ölçtürür öğrencilerine ve bunlardan sınav yapar. Elinde para çantaları ile görülmüştür. Otel Epilog yangınından kurtuldu mu bilinmiyor.

Carmelita Spats

Öksüzlere kötü davranan sinir bozucu bir kızdır. Şımarık hareketleri bolca mevcuttur. Kaygan Yamaç'tan itibaren Esmé ve Olaf'ın kızı konumuna gelmiştir. İstekleri Olaf'ı oldukça bunaltmıştır.. Yangından kurtuldu mu bilinmiyor.

Jacques Snicket

Üç Snicket kardeşinden biridir. GİT üyesidir. Kont Olaf olduğunu sanan Gak-guk İkindisi Tutkunları Kasabası halkı tarafından yakılarak öldürülmüştür.

Kit Snicket

Üç Snicket kardeşinin tek kız olanıdır. Dewey Akıbet'in eşidir ve bir kızı olmuştur. Ancak o doğarken kendisi hayatına veda etmiştir. Kont Olaf ile aralarında eski bir aşk vardır. GİT üyesidir. Hizipleşmenin iyi tarafındadır. Ölmeden önce Kont Olaf son kez dudaklarından öpmüştür Kit'i. Her şeyin sonunda kıyılarına vurduğu adada ölmüştür. Ölüm nedeni Medusoid Mycelium mantarının sporlarıdır. Kızının ismini Beatrice koymuştur. Ve kızını Baudelaire kardeşlere emanet etmiştir.





Hayatı Cid'Tİ'ye Almak Lazım...

89T Life Style


Çevrimdışı Neases

  • ****
  • 944
  • Rom: 3
    • Profili Görüntüle
    • vieux-jeu =)
Ynt: Tüm Talihsiz Karakterler
« Yanıtla #16 : 07 Şubat 2008, 11:41:37 »
Larry

Tedirgin Palyanço lokantasında garsondur. GİT ile bir ilgisi bulunmaktadır.
  Kopyala yapıştır mı yaptın kendin mi yazdın bilmiyorum ama ''palyaço'' diye yazılır o ;D

Çevrimdışı Eragon_Shadeslayer

  • *
  • 33
  • Rom: 3
  • InTo The Sky to WiN or diE...!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Tüm Talihsiz Karakterler
« Yanıtla #17 : 07 Şubat 2008, 12:14:53 »
Dalgınlığıma gelmiş.. Özür dilerim.. Düzelttim..  :)  Evet kendim yazdım..


Hayatı Cid'Tİ'ye Almak Lazım...

89T Life Style


Çevrimdışı Neases

  • ****
  • 944
  • Rom: 3
    • Profili Görüntüle
    • vieux-jeu =)
Ynt: Tüm Talihsiz Karakterler
« Yanıtla #18 : 07 Şubat 2008, 12:24:40 »
Üşenmeden hepsini yazdın,tebrik ederim +1

Çevrimdışı DarLy OpuS

  • ********
  • 2766
  • Rom: 35
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
Ynt: Tüm Talihsiz Karakterler
« Yanıtla #19 : 07 Şubat 2008, 17:05:11 »
Favori ana karakterim: Lemony Snicket

Favori Quagmire üçüzüm: Duncan Quagmire

Favori vasim: Captain Widdershins

Favori hempam(!): Ne Kadına Ne Erkeğe Benzeyen Azman Kişi

Favori diğer karakterim: Adalet Strauss

Ne güzel yorumladım.  ;D İçerik için teşekkürler.

Çevrimdışı LinkinLady

  • **
  • 258
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Tüm Talihsiz Karakterler
« Yanıtla #20 : 08 Şubat 2008, 01:08:02 »
Yazdığın için teşekkürler. Güzel bilgiler. ;)

Çevrimdışı DarLy OpuS

  • ********
  • 2766
  • Rom: 35
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
Ynt: Aklımıza Takılanlar -spoiler içerir-
« Yanıtla #21 : 10 Şubat 2008, 14:32:04 »
Bir G.İ.T üyesi ve muhtemelen Lemony Snicket'tir.  :)

Çevrimdışı Eragon_Shadeslayer

  • *
  • 33
  • Rom: 3
  • InTo The Sky to WiN or diE...!
    • Profili Görüntüle
Talihsiz Serüvenler Dizisi'ndeki Favori Kitabınız Hangisi?
« Yanıtla #22 : 10 Şubat 2008, 15:24:17 »
Herkes kendi favorisini seçsin..


Hayatı Cid'Tİ'ye Almak Lazım...

89T Life Style


Çevrimdışı DarLy OpuS

  • ********
  • 2766
  • Rom: 35
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
Ynt: Talihsiz Serüvenler Dizisi'ndeki Favori Kitabınız Hangisi?
« Yanıtla #23 : 10 Şubat 2008, 15:40:01 »
Karnaval Ucubeleri - Kaygan Yamaç - Mantar Mahşeri - Son, favorilerim. Tek bir şıkı işaretlemektense, hiç işaretlemedim. :)

Çevrimdışı Neases

  • ****
  • 944
  • Rom: 3
    • Profili Görüntüle
    • vieux-jeu =)
Ynt: Talihsiz Serüvenler Dizisi'ndeki Favori Kitabınız Hangisi?
« Yanıtla #24 : 10 Şubat 2008, 16:34:08 »
Kötü günler başlarken dedim ilkin ayrı bi çekiciliği vardı.

Violetin orada kendi elimle imzalamadım dediği yeri ne zaman okusam kalbim pır pır ediyor.

Çevrimdışı LinkinLady

  • **
  • 258
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Talihsiz Serüvenler Dizisi'ndeki Favori Kitabınız Hangisi?
« Yanıtla #25 : 10 Şubat 2008, 19:00:28 »
Şimdilik favorim Alacakaranlık Bulvarı ama daha kitapları bitiremedim. :'( Tüm kitapları okuyunca ankete oy vereceğim...

Çevrimdışı simosopo

  • **
  • 166
  • Rom: 0
  • anti-kayiprihtim
    • Profili Görüntüle
Ynt: Talihsiz Serüvenler Dizisi'ndeki Favori Kitabınız Hangisi?
« Yanıtla #26 : 10 Şubat 2008, 19:04:35 »
ben hepsini okudum ama alacakaranlık bulvarı bi ayrı güzel ;D aslında 1 tane söyleyemeyeceğim :D çok var=> 10.,12. ve 13. kitap :D

Çevrimdışı Nirnaeth

  • ***
  • 848
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kitap Arka Kapakları
« Yanıtla #27 : 16 Şubat 2008, 20:24:47 »
ben okulda okurken bu kitabı arkadaşım elimden kapıp arkasını okumuştu ve aynen şu yorumu yaptı
--Resmen kitap kötü diyor nie okuyorsun?:D

eeee sen anlayamazsın canım ::)

Zuaha ;D iyi dalga geçmişsindir ;D :D

Çevrimdışı DarLy OpuS

  • ********
  • 2766
  • Rom: 35
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
Ynt: Kitap Arka Kapakları
« Yanıtla #28 : 17 Şubat 2008, 15:26:22 »
Bu yöntemin, kitapların "al benisini" arttırdığını düşünüyorum..  :P

Çevrimdışı Neases

  • ****
  • 944
  • Rom: 3
    • Profili Görüntüle
    • vieux-jeu =)
Ynt: Kitap Arka Kapakları
« Yanıtla #29 : 17 Şubat 2008, 15:33:26 »
Eveeet ! Bizler kötü denen şeyi almaya meraklıyızdır :D