Bir kaç sorum olacak; son zamanlarda televizyona bakamıyorum da: Merlin hâlâ Cnbc-e'de yayınlanıyor mu? Yayınlanıyorsa hangi sezonda? Yayınlanmıyorsa bir daha yayınlanacak mı? Ve kaçıncı sezon yayınlanacak? Yayınlanmayacaksa neden
İlk 2 sezon bitti artık akşamları yayınlanmıyor. Cumartesi saat 11:50 de 2. sezonun Türkçe dublajlısı 2 bölüm üst üste, pazar 12:00'da yine 2. sezonun Türkçe dublajlısı 2 bölüm üst üste yayınlanıyor. Dizi şuan 2. sezon bittiği için ara verdi 3. sezon bu sene BBC'de başlıycak, cnbce'nin sitesinde de bu sonbaharda 3. sezonun yayınlanacağı yazıyor.
Ekleme olarak, bugün Merlin'in dublajlısı vardı cnbc-e'de. İki bölüm arka arkaya verilmiş sanırım. Tabi dublaj cidden tercih değil ama açıkçası kahvaltıda şunda bunda da oldukça yardımcı oluyor seslendirilmeli olması.
Bugün ki bölümde Arthur'un büyü ile aşık olması durumu söz konusuydu oldukça da esprili bir bölümdü, ikinci bölümde ise krallıktan değerli bir taşın çalışması verildi, Morgana'nın ilk kötülere destek vermesi bu bölümde gerçekleşti sanırım.
Bildiğim kadarıyla çekimler Haziran ayında gerçekleşiyor. Çekimler Fransa'da, Paris'in kuzeyindeki Château de Pierrefonds'ta gerçekleşiyor. Ben Nisan'ın 2'sinde Fransa'ya gidiyorum, gitmişken de bu yapıyı gezmeyi çok istiyorum, bir mani çıkmazsa inşallah gezeceğim. Eğer çok çok çok şanslıysam çekimlere denk gelirim.
İşte o zaman sorun bana ne sorarsanız, ben de ileteyim kendilerine..
Ama dediğim gibi tahminimce çekimler Haziran'da yapılıyor çünkü bu dönemlerde Fransa inanılmaz yağışlı ve yağış çekim açısından oldukça büyük bir dezavantaj... Yine de bakalım.. Belli mi olur..
Bu arada bahsettiğim mekan;