Kayıt Ol

Merlin

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Rom: 15
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
Ynt: Merlin
« Yanıtla #135 : 19 Mart 2010, 22:31:17 »
Bende sana ahlak dersi verecek durumda değilim.Her koyun kendi bacağından asılır.Madem ki üstüne alındın bütün sözlerimi ve sadece sana söyledim sandın o zaman bende kendi yorumundan bir alıntıyla sana bir şey söyleyeyim. "kesin torpili var o kızın" gibi bir iftiraya nereden kapıldın onu anlamadım açıkcası.Yönetmenle mi konuştun da bu tür bir yargıya vardın.

Bütün laflarım sana değildi ama sen kendince cevaplamışsın.Cevaplaman gerekmeyen kısımları da cevaplamışsın ki benim sana bir lafım olmadığını açığa çıkarmış oldun.

Ayrıca "Yargılamaya eleştirmeye bayılan düşünceniz" ne demek. Benim öyle bir düşüncem olsa zaten hiçbir şeyi beğenmem ve okumam etmem.Bunu yargılamak değerlendirmek de sana kalan bir şey değil. Ve o mesajımdaki senin yorumlarından bazılarına yaptığım yorumların biraz sinirli olduğu dikkatini çekmiştir.Orada diyorsun mesela böyle bir mesaj attıysan yorumumu da göz önüne almışsındır gibi bir şey.Orada seninle hiç alakasız olan bir mesaj attım ve üzerine alınarak olayı getirdiğin yerlere bak :)

"Kimseden ahlak dersi alacak değilim bu yaştan sonra." ahlak dersi vermedim.Sadece yorumlarında yaratılana değil yaratılanın yarattıklarına ve yaptıklarına yorum yap dedim.Neyse ben uzatacak değilim.Çünkü buradan sıkılmak hiç istemiyorum.

Ben yanlış anlamandan dolayı senden af diliyorum fakat ufak bir ricam olacak.Bana ahlak dersi verme derken sen bana okuma dersi vermeye çalışma.Senin mesajını okumadığım için acaba bu yorumu yapmış olamaz mıyım? Kendin söylüyorsun işte.Benim mesajımı okumamışsın diyorsun.Senin mesajını okumadan senin mesajına-görüşlerine nasıl yorum yapabilirim?Bir düşün sende hak vereceksin.Çünkü senin kendini savunmanı gerektirecek bir durum söz konusu değil.

Bu başlıkta son zamanlarda özellikle bahsettiğin konuda en çok mesaj atan benim farkındasındır ki, hali ile alıntı yapmazsan üzerime alınmam çok doğal.

Ahlak anlayışıma değinmene gerekçekten sinirlendim, aksettirdiğin yargılama tarzı bir usluba hakkın yok. Çok şükür ahlakım pek yerinde. Torpil konusu ise benim kişisel yorumum bir iftira değildir kaldı ki bunun hesabını vermek zorunda değilim.

Bu da şahsına yazacağım son mesajdır.
Dilerim ki bir daha şahsımı ve yorumlarımı kendince yargılamazsın.

Bu mesaj uzar giderdi ama uzatmak istemiyorum.
Daha fazla insanların tadı kaçmasın, yeterince kaçtı zaten.

Not to mention the pincers...

Çevrimdışı Berre

• 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #136 : 20 Mart 2010, 14:45:08 »
Bir kaç sorum olacak; son zamanlarda televizyona bakamıyorum da:  Merlin hâlâ Cnbc-e'de yayınlanıyor mu? Yayınlanıyorsa hangi sezonda? Yayınlanmıyorsa bir daha yayınlanacak mı? Ve kaçıncı sezon yayınlanacak? Yayınlanmayacaksa neden :)

Çevrimdışı brisingr

• 655
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #137 : 20 Mart 2010, 16:06:40 »
İlk 2 sezon bitti artık akşamları yayınlanmıyor. Cumartesi saat 11:50 de 2. sezonun Türkçe dublajlısı 2 bölüm üst üste, pazar 12:00'da yine 2. sezonun Türkçe dublajlısı 2 bölüm üst üste yayınlanıyor. Dizi şuan 2. sezon bittiği için ara verdi 3. sezon bu sene BBC'de başlıycak, cnbce'nin sitesinde de bu sonbaharda 3. sezonun yayınlanacağı yazıyor.

Çevrimdışı Berre

• 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #138 : 20 Mart 2010, 16:07:47 »
İlk 2 sezon bitti artık akşamları yayınlanmıyor. Cumartesi saat 11:50 de 2. sezonun Türkçe dublajlısı 2 bölüm üst üste, pazar 12:00'da yine 2. sezonun Türkçe dublajlısı 2 bölüm üst üste yayınlanıyor. Dizi şuan 2. sezon bittiği için ara verdi 3. sezon bu sene içinde BBC'de başlıycak, her halde BBC'de başlayınca cnbce de yayınlar.
Teşekkür ederim :)

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #139 : 21 Mart 2010, 20:50:11 »
Bir kaç sorum olacak; son zamanlarda televizyona bakamıyorum da:  Merlin hâlâ Cnbc-e'de yayınlanıyor mu? Yayınlanıyorsa hangi sezonda? Yayınlanmıyorsa bir daha yayınlanacak mı? Ve kaçıncı sezon yayınlanacak? Yayınlanmayacaksa neden :)

İlk 2 sezon bitti artık akşamları yayınlanmıyor. Cumartesi saat 11:50 de 2. sezonun Türkçe dublajlısı 2 bölüm üst üste, pazar 12:00'da yine 2. sezonun Türkçe dublajlısı 2 bölüm üst üste yayınlanıyor. Dizi şuan 2. sezon bittiği için ara verdi 3. sezon bu sene BBC'de başlıycak, cnbce'nin sitesinde de bu sonbaharda 3. sezonun yayınlanacağı yazıyor.

Ekleme olarak, bugün Merlin'in dublajlısı vardı cnbc-e'de. İki bölüm arka arkaya verilmiş sanırım. Tabi dublaj cidden tercih değil ama açıkçası kahvaltıda şunda bunda da oldukça yardımcı oluyor seslendirilmeli olması.

Spoiler: Göster
Bugün ki bölümde Arthur'un büyü ile aşık olması durumu söz konusuydu oldukça da esprili bir bölümdü, ikinci bölümde ise krallıktan değerli bir taşın çalışması verildi, Morgana'nın ilk kötülere destek vermesi bu bölümde gerçekleşti sanırım.

Bildiğim kadarıyla çekimler Haziran ayında gerçekleşiyor. Çekimler Fransa'da, Paris'in kuzeyindeki Château de Pierrefonds'ta gerçekleşiyor. Ben Nisan'ın 2'sinde Fransa'ya gidiyorum, gitmişken de bu yapıyı gezmeyi çok istiyorum, bir mani çıkmazsa inşallah gezeceğim. Eğer çok çok çok şanslıysam çekimlere denk gelirim. :D
İşte o zaman sorun bana ne sorarsanız, ben de ileteyim kendilerine.. ;D

Ama dediğim gibi tahminimce çekimler Haziran'da yapılıyor çünkü bu dönemlerde Fransa inanılmaz yağışlı ve yağış çekim açısından oldukça büyük bir dezavantaj... Yine de bakalım.. Belli mi olur.. :D

Bu arada bahsettiğim mekan;

Çevrimdışı deanna

• **
  • 324
  • Rom: 9
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #140 : 21 Mart 2010, 21:52:00 »
Alıntı
Tabi dublaj cidden tercih değil ama açıkçası kahvaltıda şunda bunda da oldukça yardımcı oluyor seslendirilmeli olması.
Kesinlikle. Özellikle pazar kahvaltılarında :D

O ilk Arthur'un aşık olduğu bölüm gerçekten komikti. :D

Umarım çekimlere denk gelirsin. Ayrıca o yeri gezmek için mutlaka zaman yarat kendine. Fransa'ya gidipte orayı görmeden dönmek ayıp olur. :D

.

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #141 : 21 Mart 2010, 22:00:38 »
Khvaltı durumları olmasa aaaasla dublajı tercih etmem, Bradley'in sesindeki mizahı asla yansıtamıyor seslendiren kişi..Keza Colin'in sesindekini de.. Ama kahvaltıda altyazı takipe demyeceğimden ve masada benden başkaları da olduğundan hoşuma da gitmiyor değil hani..Annem bile bu sayede Merlin dizisinin konusuna vakıf oldu. ;D

Ben o bölümden bir sahnenin grafiğini bulmuştum.
Lakin bulamadım şimdi.. :(

Umarım gidebilirim, tek başıma gitsem yürüyerek de olsa giderdim fakat aile dostlarımızda kalacağımız için çok fazla baskı yapamam..Ama umarım bir sorun olmaz ve bol bol materyal getiririm bu başlığa.. ;D

Çevrimdışı deanna

• **
  • 324
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #142 : 21 Mart 2010, 22:08:30 »
Evet bende annemle beraber izlediğim için mecbur dublajlı izliyoruz. :D
Yoksa Bradleyciğimin sesine hiç bir şey değişilmez :P

Umarım gidebilrsin. Bol bol resim falan çek, çekil. Bizi de cahil bırakma burda :D

.

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #143 : 21 Mart 2010, 22:22:34 »
Paris'in 1.5 saat uzaklığındaymış.. Biraz zor gibi.. Ama yine de denerim gibi.. :D
Cidden Bradley'in sesi olmasa..Hiç bir özelliği olamzdı.. Sesi de değil de aksanı diyelim..

Ejderha Lordu'nu ararlarken sabah mağarada uyandığındaki cırlaması muhteşem. ;D

Çevrimdışı nargrith

• *
  • 3
  • Rom: 0
  • K & S
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #144 : 21 Mart 2010, 23:30:55 »
Ne zaman çıkacak yeni sezon ya beklemekten sıkıldım :)

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #145 : 22 Mart 2010, 00:17:17 »
Eylül 2010'da sanırız ki...

Çevrimdışı deanna

• **
  • 324
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #146 : 22 Mart 2010, 18:22:00 »
Paris'in 1.5 saat uzaklığındaymış.. Biraz zor gibi.. Ama yine de denerim gibi.. :D
Cidden Bradley'in sesi olmasa..Hiç bir özelliği olamzdı.. Sesi de değil de aksanı diyelim..

Ejderha Lordu'nu ararlarken sabah mağarada uyandığındaki cırlaması muhteşem. ;D

Önemli olan zoru başarmak :P
Evet aksanı. İngiliz aksanı bana biraz tuhaf gelse de onun konuşmasını seviyorum :D
Ahahahah gülmekten ölmüştüm ona :D

.

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #147 : 22 Mart 2010, 19:06:12 »
Evet evet, %80 gidilecek görünüyor dün aldığım habere göre. :D
Bu arada Perde arkası görüntülerde Colin'in ses tonu ve aksanına dikkat ettiniz mi?
İnanılmaz farklı..Ses tonu da aksanı da..Sanıyorum ki özellikle ses tonunu ve aksanını değiştiriyor dizi için... Normalde İrlanda'lı olduğu için İrlanda'lıların aksanları çok farklı..Hatta Bradley'in bir röportajında Colin ile ilk tanıştığımda aynı dili kullanmamıza rağmen kelimeleri zar zor anlayabiliyordum demiş.

Çevrimdışı deanna

• **
  • 324
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #148 : 22 Mart 2010, 21:15:11 »
Evet evet, %80 gidilecek görünüyor dün aldığım habere göre. :D
Bu arada Perde arkası görüntülerde Colin'in ses tonu ve aksanına dikkat ettiniz mi?
İnanılmaz farklı..Ses tonu da aksanı da..Sanıyorum ki özellikle ses tonunu ve aksanını değiştiriyor dizi için... Normalde İrlanda'lı olduğu için İrlanda'lıların aksanları çok farklı..Hatta Bradley'in bir röportajında Colin ile ilk tanıştığımda aynı dili kullanmamıza rağmen kelimeleri zar zor anlayabiliyordum demiş.

Eh hadi hayırlısı o zaman :D
Aaa.. Hiç izlemedim kamera arkasını. En kısa zamanda bakıyım bari videolara merak ettim :D

-

Orjinal her zaman en iyisidir ;)

.

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #149 : 22 Mart 2010, 21:49:56 »
Eh hadi hayırlısı o zaman :D
Aaa.. Hiç izlemedim kamera arkasını. En kısa zamanda bakıyım bari videolara merak ettim :D

O zaman bir tane bulayım hemen linkini vereyim buraya?
Yalnız videoyu sonuna kadar izlemeni tavsiye ederim, Bradley'in sunucuyu taklidi mükemmel! :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=5j2AK5p3dg0

-Speaking something I'm not really intrested in...is Ugly Betty...Whateva!
Aaaahahhahahaha :D :D :D