Alıntı yapılan: PhoenixMan - 04 Temmuz 2008, 17:35:33bence animeler fantastik kitapları bize filmlerinden daha iyi yansıtabilirler, hem maliyeti daha az hem de oyunculardan kaynaklı hatalar yok... bu yüzden de ben animeleri fantastik dünyanın önemli parçaları olarak görüyorum... bu bnm görüşüm tabi... 1978 ve 1978 yapım yüzüklerin efendisi ve the hobbit izlememişsin sen o zaman anime değiller fakat animasyonlar senin de söylediğin gibi animasyon,anime(daha çok anime tarzı) daha iyi yansıtır 1978 yapım hobbit bunun çok güzel bir örneği bence
bence animeler fantastik kitapları bize filmlerinden daha iyi yansıtabilirler, hem maliyeti daha az hem de oyunculardan kaynaklı hatalar yok... bu yüzden de ben animeleri fantastik dünyanın önemli parçaları olarak görüyorum... bu bnm görüşüm tabi...
ANİME hakkında pek bir bilgim yoktu o tarz japon çizgi film (ne dicemi bilmiyorum çünkü o zamn onu çizgi filim olarak biliyordum) izlemiştim. resimleri karakterlerin yüzleri saç şekilleri her zamn çok hoşuma gidiyo şeker kız kendi de onlardan birimi hani gözleri büyük bacakları uzun filan ya ondan soruyorum