Küçük kız artık anırmaya başlamıştı.
Ayrıca bu anırma terimini kullanmamanı tercih ederdim

Devamı:
Pikaba bindik ve cosmo motoru çalıştırmaya başladı.O an dikkatimi bir şey çekti; kız dünden beri tek bir laf bile etmemişti.Belkide onu konuşturursam vampirler hakkında önemli şeyler öğrenebilirdim. Ama bunu aceleye getirmemeliydim yoksa kızı korkutabilirdim. Yolda giderken kızla konuşma çabaları içerisine girdim.
'' Hey küçük kız adın nedir ?'' Tatlı bir sesle onu korkutmamaya çalışıyordum. Bir kaç denemenin ardından bana sakince cevap verdi.'' Adım Tisa ''. Sesi o kadar inceydi ki sanırım ona biraz daha düşünceli davranmalıyım diye düşündüm.'' Pekala tisa yardımına ihtiyacımız var. Bize yardım edebilirmisin acaba? Yaşadıklarının, emin ol daha fazlasını yaşadım ve gördüm, o yüzden neler hissetiğini anlıyorum''.Tisa bana inanmış gibi görünüyordu.''Tamam yardım edeceğim.''dedi.''Pekala tisa önce bize vampirlerin sığınağının nerede olduğunu söleyebilirmisin?''Ama kıza bilmediği bir şeyi sormuş gibi hissettim.Ve haklı çıktım.'' Üzgünüm bilmiyorum. Gözlerimi bağlamışlardı'' dedi.İçimden lanetler yağdırmaya başlamıştım. Şu vampirler yaşamlarımızı altüst ettiklerinden beri onların sığınağını bulmaya çalışıyordum.
Eğer bir bulabilirsem oraya saldırabilir ve bu bölgeyi temizleyebilirdik. Ama anlaşılan bu biraz daha bekleyecekti...