GİZLİ GÖREV
Sen!! Evet Sen... Hoşgeldin. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bizimle çalışmak istiyorsan kayıt yaptırman gerek. Takma adını ve görev almak istediğini ve görev sırasında başına gelebilecek herhangi bir tehlikeden bizim sorumlu tutulamayacağımızı onaylaman gerekiyor. Görevimizin çok gizli olduğunu bilmelisin ve dünyada bizim gibi bir topluluk daha yok. Hepimiz
kayıp bir
rıhtıma sığınmış gezginleriz, hepiniz ayrı yerlerden buraya geldik ve farklı yollarla burayı bulduk. Bu sence bir tesadüf mü? Tesadüflere pek inanmam. Üye sayımız eminim pek fazla olmayacaktır ama bu bizi yıldırmayacak. Unutma ki az kişiyle çok iş başarmak daha büyük bir onurdur. Evet başardığın görev sayısı ve birlik içindeki davranışların göz önünde bulundurularak mükafatlandırılacaksın. Yani yükselmek senin elinde.
(Bir çeşit rol yapma oyunu diyelim buna arkadaşlar. Her seferinde saçma sapan görevlerle karşınıza çıkacağım ve boş vakti olan arkadaşların da katılımı ile zevkli birşeyler yapmaya çalışacağız. Konu içerisinde yapılması gerekenler şunlar.
1- Verilen görevler tamamlandıktan sonra tüm kanıtlar buraya postlanacak.
2- Rol yapma zorunluluğu getirmek zorundayım bu yüzden ki karakterlerinize bürünebilirsiniz, özgeçmiş yazabilirsiniz ya da yazmadan direk isim belirterek başlar konu içinde şekilledirebilir ve onlar gibi davranabilirsiniz.
3- Saygı ve sevgi çerçevesinde davranın ve bunun sadece bir oyun olduğunu hep hatırlayın.
4- Rütbeler ve madalyalar tarafımca sınıflandırılacak ve kayıt yaptıran arkadaşların listesi düzenli olarak tarafımca editlenecek.
5-Görevler tarafımca başlarda pm olarak verilecek ve tamamlandıkça basın toplantısı ile (buraya post atarak) açıklanacak.
6- Gerekli gördüğüm maddeleri oyun ilerledikçe ekleyeceğim.)
Nasıl birşey olacağına dair hiç bir fikriniz yok mu? Tamam işte tam size göre pm atın kayıt yaptırın ve başlayalım.
Not: Bu oyunu şimdi uydurdum ve ismi de tamamen uydurdum ama bu tarz bişeyler etraflarda varsa kopya çekmişsin gibi ithamlarda bulunup beni üzmeyin lütfen. Tek amacım fantastik bi forumda biraz fantastik takılabilmek

Canina : Teğmen+1 adet madalya
Amras Ringeril: Teğmen
Lord Vega: 0 adet eğitim madalyası
Segraron: 0 adet eğitim madalyası
darkguardian: 1 adet eğitim madalyası