Kayıt Ol

Gizli Görev

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
  • Rom: 57
  • I was lost in the pages of a book full of death..
    • Profili Görüntüle
Gizli Görev
« : 08 Ekim 2009, 12:45:20 »
GİZLİ GÖREV

Sen!! Evet Sen... Hoşgeldin. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bizimle çalışmak istiyorsan kayıt yaptırman gerek. Takma adını ve görev almak istediğini ve görev sırasında başına gelebilecek herhangi bir tehlikeden bizim sorumlu tutulamayacağımızı onaylaman gerekiyor. Görevimizin çok gizli olduğunu bilmelisin ve dünyada bizim gibi bir topluluk daha yok. Hepimiz kayıp bir rıhtıma sığınmış gezginleriz, hepiniz ayrı yerlerden buraya geldik ve farklı yollarla burayı bulduk. Bu sence bir tesadüf mü? Tesadüflere pek inanmam. Üye sayımız eminim pek fazla olmayacaktır ama bu bizi yıldırmayacak. Unutma ki az kişiyle çok iş başarmak daha büyük bir onurdur. Evet başardığın görev sayısı ve birlik içindeki davranışların göz önünde bulundurularak mükafatlandırılacaksın. Yani yükselmek senin elinde.

(Bir çeşit rol yapma oyunu diyelim buna arkadaşlar. Her seferinde saçma sapan görevlerle karşınıza çıkacağım ve boş vakti olan arkadaşların da katılımı ile zevkli birşeyler yapmaya çalışacağız. Konu içerisinde yapılması gerekenler şunlar.
1- Verilen görevler tamamlandıktan sonra tüm kanıtlar buraya postlanacak.
2- Rol yapma zorunluluğu getirmek zorundayım bu yüzden ki karakterlerinize bürünebilirsiniz, özgeçmiş yazabilirsiniz ya da yazmadan direk isim belirterek başlar konu içinde şekilledirebilir ve onlar gibi davranabilirsiniz.
3- Saygı ve sevgi çerçevesinde davranın ve bunun sadece bir oyun olduğunu hep hatırlayın.
4- Rütbeler ve madalyalar tarafımca sınıflandırılacak ve kayıt yaptıran arkadaşların listesi düzenli olarak tarafımca editlenecek.
5-Görevler tarafımca başlarda pm olarak verilecek ve tamamlandıkça basın toplantısı ile (buraya post atarak) açıklanacak.
6- Gerekli gördüğüm maddeleri oyun ilerledikçe ekleyeceğim.)

Nasıl birşey olacağına dair hiç bir fikriniz yok mu? Tamam işte tam size göre pm atın kayıt yaptırın ve başlayalım.

Not: Bu oyunu şimdi uydurdum ve ismi de tamamen uydurdum ama bu tarz bişeyler etraflarda varsa kopya çekmişsin gibi ithamlarda bulunup beni üzmeyin lütfen. Tek amacım fantastik bi forumda biraz fantastik takılabilmek :)

Canina : Teğmen+1 adet madalya
Amras Ringeril: Teğmen
Lord Vega: 0 adet eğitim madalyası
Segraron: 0 adet eğitim madalyası
darkguardian: 1 adet eğitim madalyası

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
    • Profili Görüntüle
Ynt: Gizli Görev
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2009, 18:23:32 »

Öncelikle siz çaylarkları sıkı bir eğitimden geçirmek gerekecek sanırım. Bu yüzden en basitinden başlıyoruz. Sorumuz şu: Yukarıdaki resmi hangi iki anahtar kelimeyi yazarak elde ettim? Bu basit bilgiye bile ulaşamıyorsan aramızda yerin yok demektir... Biraz acele etsen iyi olur sadece ilk 3 kişiye eğitim madalyası vereceğim.

Çevrimdışı Canina

• 1460
  • Rom: 39
  • There ought to be a law against you
    • Profili Görüntüle
    • Canina's
« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2009, 20:32:55 »
Kolunda ki mikrofonu ağzına yaklaştırarak konuştu.
Spoiler: Göster
- Ajan Canina konuşuyor. Görev tamamlanmıştır. Hedef resmin elde edildiği sözcük "Secret Mission".

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 08 Ekim 2009, 20:47:24 »
Önündeki ekranlara göz gezdirerek Canina'nın bulunduğuna bakar ve önündeki mikrofonu aktive eder. 'Etkileyici bir giriş ajan Canina... Umarım bu başarın devam eder.'
Amras'ın olduğu ekrana bakar ve başını iki yana sallar.

Bilgisayarı açar.
'Tüm ajanlara sesleniyorum. Gönderdiğim e-maildeki yazıları deşifre etmeniz bekleniyor. Ajanlarımızdan birinin hayatını kaybettiği yangında ölmeden önce bize ulaştırabildiği yanmış bir belgeden uyarlanmıştır. Şimdiden bol şans'

...nn. ..pp - S.. C... 3 2012

Çevrimdışı Amras Ringeril

• 2483
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 08 Ekim 2009, 20:51:29 »
Amras, bilgisayarın bir kaç hamlesiyle ve aklına gelen ilk çağrışımla mikrofonun düğmesine basar cevabını verir:

Johnny Depp - Sin City 3 (2012)
try again fail again fail better

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 08 Ekim 2009, 20:58:10 »
Mikrofona yaklaşır ve konuşur: 'Tamamıyla bir kayıp olmadığını biliyordum Amras. Eh bu deşifre işimize oldukça yarayacak. Diğer birimlerdeki ajanlarım bu filmle ilgili araştırmalara hemen başlıyor. Umarım film setine yapılacak bir saldırı yoktur.'

'Eveet. Sıradaki eğitim sizin gözlem yeteneğinizi ölçmek ile ilgili olacak. Kayıp Rıhtım sahillerine ajanların sızdığına dair bilgiler hızla geliyor ve ben bundan büyük rahatsızlık duyuyorum. Hemen gidip biribiri hakkında araştırma yapan soru soran üyeleri bulun ve üçünün ismini bana verin'

(Dürbün de başkasının profiline bakan ya da özel mesaj yollayan yada bilinmeyen eylemlerde bulunan 3 üye yakalayın kısaca)

Çevrimdışı Canina

• 1460
    • Profili Görüntüle
    • Canina's
« Yanıtla #6 : 09 Ekim 2009, 20:05:36 »
Canina elinde ki kahverengi zarfı kutunun içerisine atarak rapor verdi,
- Görev tamamlanmış, üç kişi tespit edilmiştir efendim.

Yolcu   08:03:19 ÖS   berra kullanıcısının profiline bakıyor.
Yolcu   08:00:24 ÖS   Malkavian kullanıcısının profiline bakıyor.
berre   08:04:25 ÖS   Gezgin kullanıcısının profiline bakıyor.

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 09 Ekim 2009, 20:22:08 »
 Boynuna çektiği paltosunun ve siyah şapkasının müsade ettiği kadar bir açıklıktan beliren dudakları kıvrıldı.
'berre'nin bir casus olduğundan hep şüphelenmiştim zaten. İyi iş başardın Canina. Bu hızla gidersen çacuk yükseleceksin'

Bilgisayarın karşısına geçip bir resim gösterir.
'Bu resme iyi bakmanı istiyorum. Bu resimler arasındaki farkların sayısının karesini alacaksın ve sonra bu sayının başına,resimdeki farkların sayısını ekleyeceksin. Eğer doğru sayıyı elde edersen eğitim odasından çıkıp birliğimizin binaya ulaşmak için kullanılan kodu kapıdaki şifre bölümüne yaz. Unutma sadece 3 kere kodu deneyebilirsin. 3. den emin değilsen denememeni tavsiye ederim' Sırıtarak ekrandan uzaklaşır.

Not: Diğer ajan adaylarımız siz de uğraşabilirsiniz

Çevrimdışı Canina

• 1460
    • Profili Görüntüle
    • Canina's
« Yanıtla #8 : 09 Ekim 2009, 20:50:56 »
Canina kapının yanında ki kontrol kutusuna giderek "30" sayısını tuşladı.

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 09 Ekim 2009, 21:07:03 »
Canina tuşlara bastıktan sonra elinden tüm bedenine yayılan bir elektrik akımı hissetti ve acıyla irkildi. Tuşlara bastığı eli kullanılmaz hale gelmişti. Kapatıp açamıyordu bile. Kapı konsolundan dijital bir ses duyuldu
' Girmeniz gereken şifre 3 hanelidir...'

Güvenlik kameralarından olayı izlemekte olan Malkavian gülümsedi ve çalan telefonunu açarken diğer ekranlara dikkatini kaydırdı.

Çevrimdışı Canina

• 1460
    • Profili Görüntüle
    • Canina's
« Yanıtla #10 : 09 Ekim 2009, 21:14:04 »
Canina okkalı bir küfür sallayarak kendi aptallıyla orada bir kaç dakika bekledi. Resimleri tekrar gözden geçirdikten sonra kontrol kutusuna yönelerek, "525" yazdı.

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 09 Ekim 2009, 21:16:32 »
Konsoldan gelen elektirik akımı güçlenmiş bir şekilde Canina'nın bedenine çarpıp onu odanın içinde geriye fırlattı. Çarpışmanın etkisiyle omzu zedelenmişti, ellerini ise artık hissetmiyordu.
 Dijital ses yine duyuldu.
' Girdiğiniz kod yanlıştır. Eğer ajan değilseniz ve burda tesadüf eseri bulunuyorsanız lütfen odayı terk edin. Devam etmek bedeninizde kalıcı hasarlara neden olabilir.'

Çevrimdışı Amras Ringeril

• 2483
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 09 Ekim 2009, 21:28:30 »
Amras çekingen bir şekilde, farkları saydı, kodu rakamları yavaş yavaş sayarak yazdı.

636
try again fail again fail better

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 09 Ekim 2009, 21:31:43 »
Amras tuşara basar basmaz bir alarm çalmaya başladı ve odanın heryerinde yankılanan bir dijital bir ses duyuldu.
' Bu odaya giriş izniniz yoktur Ajan Amras. Önceki görevinizi tamamlayıp 3 şüpheliyi teslim ettikten sonra tekrar buraya gelmelisiniz. Odayı 5 saniye içinde boşaltın lütfen'

Çevrimdışı Canina

• 1460
    • Profili Görüntüle
    • Canina's
« Yanıtla #14 : 09 Ekim 2009, 21:46:16 »
Canina bütün riskleri göz önüne alarak, son kez kontrol paneline doğru ilerledi. Ve "636" yazdı.