Tam olarak spoiler değil aslında ama gene de ben spoiler ibaresi koyayımSpoiler: GösterArkadaşlar bu serideki rüyalar, simgeler, kehanetler hepsi ilerde anlam kazanıyor. Eğer bu tarz bir paragrafa gelirseniz dikkatli okumanızı tavsiye ederimBenim de merak ettiğim bir konu var; Benjen StarkSpoiler: Göster4. kitabın ortalarındayım ve Benjen Starkla ilgili hala hiç bir şey yok ortada. Ne geçmişi ne de şu anki durumuyla ilgili hiçbir şey öğrenemiyoruz. Night's Watch'a neden katıldı, hala hayatta mı bilinmiyor.Syrio Forel ve Jaquen H'ghar konusuna gelirsekSpoiler: GösterBen Syrio'nun bir Faceless olduğunu düşünmüyorum açıkçası, çünkü Syrio tanınan bir adam ki Bravoos'un denizlordu onu baş kılıcı yapmış ve Syrio bu görevi yerine getirmiş yani bir suikastçi için çok göz önünde bir hayatı olmuş Syrio'nun. H'ghar ile benzerlikleri ikisinin de Bravooslu olmasından kaynaklı diye düşünüyorum
Spoiler: GösterYalnız, söylediklerinle Robb'un (ve büyük miktar kuzeylinin) öleceğine dair düşüncelerim iyice kuvvetlendi. (Hatta 4.kitabın ismine bakarak o kitapta gerçekleşebileceğini düşünüyorum.) Tabii başka bir anlamı da olabilir Daenerys'in gördüklerinin.
Spoiler: Göster Belki de Benjen Stark aynı Jon gibi yabanıllara katılmıştır. Madem kitapta bu konu bir türlü netliğe kavuşmadı, arkasında bir şey vardır. Öyle öldü diye kestirip atılmaz bence.Bir de Dany ne ara kurt başlı demir taçlı bir görüntü görüyordu? Kitabı biraz karışdım ama bulamadım.[/quote][spoiler]Kralların Çarpışması Kısım II, sayfa 202, son paragrafın son cümleleri....Yerden yükseğe yerleştirilmiş bir tahtta, kurt kafalı ölü bir adam oturuyordu, başına demir bir taç takmıştı. Elinde, kral asası gibi tuttuğu bir kuzu budu vardı ve gözleri sessiz bir ilgiyle Dany'yi izliyordu.
Çok çok çok çok secret.Spoiler: GösterSanırım Rhaegar Targaryen'in oğlu Aegon Targaryen ölmemiş. Beşinci kitapta Fırtına Burnu'nu işgal eden kişi oydu, yani VI. Aegon. Evet Robb Freylerin ihaneti sonucu ölüyor, Catelyn'de ölüyor fakat Beric Dondarrion hayatını feda edip büyüyle onu hayata döndürüyor falan.
Alıntı yapılan: Cellox - 13 Ocak 2012, 19:27:56Çok çok çok çok secret.Spoiler: GösterSanırım Rhaegar Targaryen'in oğlu Aegon Targaryen ölmemiş. Beşinci kitapta Fırtına Burnu'nu işgal eden kişi oydu, yani VI. Aegon. Evet Robb Freylerin ihaneti sonucu ölüyor, Catelyn'de ölüyor fakat Beric Dondarrion hayatını feda edip büyüyle onu hayata döndürüyor falan.Lütfen yapmayın bunu yazmaktaki amacınız nedir merak ediyorum. Hayır ben okumakta sakınca görmedim çünkü serinin Türkiye'de çıkan kitaplarını okudum. Bu düşünceyle göstere tıkladım ki ne göreyim. Görmemek için insan çabalıyor ama göz kayıyor bir şekilde. Heyecan falan kalmadı sayenizde.
Alıntı yapılan: Demigod - 13 Ocak 2012, 23:44:03Alıntı yapılan: Cellox - 13 Ocak 2012, 19:27:56Çok çok çok çok secret.Spoiler: GösterSanırım Rhaegar Targaryen'in oğlu Aegon Targaryen ölmemiş. Beşinci kitapta Fırtına Burnu'nu işgal eden kişi oydu, yani VI. Aegon. Evet Robb Freylerin ihaneti sonucu ölüyor, Catelyn'de ölüyor fakat Beric Dondarrion hayatını feda edip büyüyle onu hayata döndürüyor falan.Lütfen yapmayın bunu yazmaktaki amacınız nedir merak ediyorum. Hayır ben okumakta sakınca görmedim çünkü serinin Türkiye'de çıkan kitaplarını okudum. Bu düşünceyle göstere tıkladım ki ne göreyim. Görmemek için insan çabalıyor ama göz kayıyor bir şekilde. Heyecan falan kalmadı sayenizde. :/ Biraz evrensel düşünmüşüm sanırım, afedersin. Tamam haklısın suçluyum ama metnin başını görünce gözlerini falan kapasaydın keşke.
2.kitabın çok başlarında olmama rağmen spoiler lar beni hiç ilgilendirmiyor zira göster e tıklayıp duruyorum ve sizin tahminlerinizi okumaya baylıyorum evet ben kitabın asıl sonunu bilmek istemesem de genel olaylarla ilgili neler olacağını bilmeyi seviyorum ve garip bir şekilde bu heyecanımı geçirmiyor ama bu sayede şunu farkettim bana diziyi izlediysen 1.kitabı okumana gerek yok diye kim dedi hatırlamıyorum ama halt etmiş 1.kitabı okumamam şuan çok şeyi kaçırdığım hissine girmeme sebep oluyor.ne yapmalı ?