Arya'nın anlamı varmış:
Operalarda solistlerden birinin orkestra eşliğinde söylediği, genellikle kendi içinde bütünlüğü olan parça.
Arya aynı zamanda Farsça 'soylu, asil' anlamıda geliyor. Ve benim çok beğendiğim bir isimdir. Açıkcası kızım olursa koymayı düşündüğüm bir isim olarak listeye eklemiştim
Ama çift isim koymaktan yana olduğum için yanınada uyumlu bir isim daha bulurdum. Oğlumun ismi Rohan mesela. Yüzüklerin efendisini izlediğimde en çok etkilendiğim isim kuşkusuz buydu. Anlam olarakta bana çok şey ifade ediyor Rohan. İlk etapta bir çok insan bu ismi koyduğum için beni yadırgadı, hatta defalarca değiştirmemi teklif ettiler ama hayır ben isim konusunda çok kararlıydım. Hatta Rohan diyemeyip Orhan diyenler var hala
Lakin artık alışmaya başladılar, hatta çok beğenip, oğlum olursa bende mi koysam bu ismi diyenler çıkıyor. Sonuçta okuduğumuz kitap veya izlediğimiz filmlerden etkilenmemiz çok doğal bir şeydir. Sadece kullanacağımız ismin dilimize yatkınlığınada bakmak gerek bence. Ayrıca Nimeria da bir arkadşımın oyun nick'i ve çok hoş bir isim bence.