Benim de merak ettiğim bir şey var. Geçen inci sözlükte rastladım. Hakkatten çok doğru bir konuya barnah basmışlar. Şimdi;Bu Harry bir büyücü. Çocuk büyücülük okuluna gidiyor. Snape dışındaki tüm öğretmenlerin beğenisini kazanıyor. Albus Dumbledore gibi biri onun için her şeyi yapmaya hazır biri fakat bir türlü kimse şu çocuğun göz problemine çare bulamıyor. :blin
Kendini hoca olarak göremiyor daha, bence ondan. Yani hala sadece bekciymiş gibi zannediyor kendini
Alıntı yapılan: Rooney - 17 Eylül 2010, 20:47:08 Sevdiğine puan veriyorsa,sevmediğinden de puan kesebilir Haklısın ama Malfoy'a olanlardan sonra başına gelenleri biliyorsun. Ve yeni öğretmen olduğu için iyimser olmaya çalışıyordu.
Sevdiğine puan veriyorsa,sevmediğinden de puan kesebilir
Benim de merak ettiğim bir şey var. Geçen inci sözlükte rastladım. Hakkatten çok doğru bir konuya barnah basmışlar. Şimdi;Bu Harry bir büyücü. Çocuk büyücülük okuluna gidiyor. Snape dışındaki tüm öğretmenlerin beğenisini kazanıyor. Albus Dumbledore gibi biri onun için her şeyi yapmaya hazır biri fakat bir türlü kimse şu çocuğun göz problemine çare bulamıyor.
Alıntı yapılan: lotr.frodo - 17 Eylül 2010, 15:54:01Benim de merak ettiğim bir şey var. Geçen inci sözlükte rastladım. Hakkatten çok doğru bir konuya barnah basmışlar. Şimdi;Bu Harry bir büyücü. Çocuk büyücülük okuluna gidiyor. Snape dışındaki tüm öğretmenlerin beğenisini kazanıyor. Albus Dumbledore gibi biri onun için her şeyi yapmaya hazır biri fakat bir türlü kimse şu çocuğun göz problemine çare bulamıyor. Bulamazlar da, gözünün bozuk olmasının, lanetten kurtulduğu an ile ilgisi var. Ha, kaliteli gözlük kullanmıyordur, kendi tercihi
Bulamazlar da, gözünün bozuk olmasının, lanetten kurtulduğu an ile ilgisi var. Ha, kaliteli gözlük kullanmıyordur, kendi tercihi
Belki Voldemortun yaptığı lanetin ışığı gözünü bozmuştur.
Alıntı yapılan: lotr.frodo - 30 Mayıs 2010, 21:42:43benim mera ettiğim ise;Snape Voldemort la sık sık görüşme fırsatı bulan sahte,casus bir ölümyiyen.Ayrıca iyi bir zihnbend ustası.Neden voldemort u o öldürmüyor?Bence Harry nin öldürmesini beklemekten daha kolay olurdu.Haksız mıyım? Voldemort'u öldüremez çünkü hortkulukları var ve Snape bunu bilmiyor, Dumbledore da böyle birşey istemiyor ki Dumbledore kehanete inanıyor, inanmıyor gibi davransa bile, çünkü kendiside Voldemort'u öldürmek için bir hamle yapmamıştı düellolarında.Ve Snape güçlü olsa da Voldemort çok daha güçlü, Snape onu öldüremez, böyle birşeye kalkıştığında öldürülecek olması da Dumbledor'Un işine yaramaz, kim casusunun ölmesini ister ki...Buradaki tek göze batacak durum Snape in Voldemort'un yerini söylememesi olabilir, o da Sır Tutucu gibi ya da Yoldaşlığın evine yapılan büyü gibi birşeyle engellenmiş olduğundandır. Sonuçta Voldemort'ta zeki biri.
benim mera ettiğim ise;Snape Voldemort la sık sık görüşme fırsatı bulan sahte,casus bir ölümyiyen.Ayrıca iyi bir zihnbend ustası.Neden voldemort u o öldürmüyor?Bence Harry nin öldürmesini beklemekten daha kolay olurdu.Haksız mıyım?
Alıntı yapılan: aylakvolkan - 31 Mayıs 2010, 00:00:14Alıntı yapılan: lotr.frodo - 30 Mayıs 2010, 21:42:43benim mera ettiğim ise;Snape Voldemort la sık sık görüşme fırsatı bulan sahte,casus bir ölümyiyen.Ayrıca iyi bir zihnbend ustası.Neden voldemort u o öldürmüyor?Bence Harry nin öldürmesini beklemekten daha kolay olurdu.Haksız mıyım? Voldemort'u öldüremez çünkü hortkulukları var ve Snape bunu bilmiyor, Dumbledore da böyle birşey istemiyor ki Dumbledore kehanete inanıyor, inanmıyor gibi davransa bile, çünkü kendiside Voldemort'u öldürmek için bir hamle yapmamıştı düellolarında.Ve Snape güçlü olsa da Voldemort çok daha güçlü, Snape onu öldüremez, böyle birşeye kalkıştığında öldürülecek olması da Dumbledor'Un işine yaramaz, kim casusunun ölmesini ister ki...Buradaki tek göze batacak durum Snape in Voldemort'un yerini söylememesi olabilir, o da Sır Tutucu gibi ya da Yoldaşlığın evine yapılan büyü gibi birşeyle engellenmiş olduğundandır. Sonuçta Voldemort'ta zeki biri.Ya Voldemort arkasını döndügünde saldıramaz mıydı?Spoiler: Göster İlla Harry olacaksa 7.kitapta bağıran barakada eline fırsat geçti (Voldemort arkasını döndü)o zaman yapsaydı